Rytterglede på Stall Gøtesen

Søndag var siste konkurransedag for Tønsberg og Omegn sitt L/E stevne i dressur som ble arrangert over fire dager på Stall Gøtesen i Stokke.

Fra morgen til kveld kunne tilskuerne få dressur fra LA til Grand Prix på det flotte anlegget til Familien Gøtesen. For dere som ikke har vært der på en stund kan man tydelig se at anlegget har blitt oppgradert på flere områder de siste årene. Ikke minst, helt nye overnattingshytter som for eksempel kurs- og stevnedeltagere kan leie for å nevne noe.

Heiberg’s Rustichello hadde stevnets største heiagjeng.

Selv om stevnet var flott arrangert med hyggelige funksjonærer som virkelig kunne oppgaven dem var satt til, var det gleden for enkelte ekvipasjer utstrålte som gjorde det ekstra gøy å være på Stall Gøtesen denne helgen. Vi alle kjenner til hvor mye hardt arbeid som ligger bak et godt program, og mange jobber hardt for å nå deres mål. Under helgen var det tre ekvipasjer som kom enda litt nærmere sitt mål, nemlig NM deltagelse 2018.

Marte Eiklid og Land Guard sikret seg den siste kvalifikasjonen til NM i helgen. Foto: Arkiv

Første ekvipasje som sikret seg NM kvalifikasjon var Marte Eiklid (Nes Rideklubb) og vallaken Land Guard f. 2007 e. Lucerne Quainton ue. Cambridge da de lørdag red FEI’s Lagprogram for junior til 64,392% og dermed sikret seg den siste kvalifikasjonen til NM. Thea Haugslien (Solberg Rideklubb) og hoppen Eks Copy IV Me f. 2009 sikret seg også NM deltagelse for junior denne helgen. Elisabeth Røisli (Skedsmo Rideklubb) og den sorte hoppen Liva Af Skovsøgård f. 2006 e. Sonny Boy Højbogård ue. Labri Hjortelund kunne juble etter søndagens ritt i Grand Prix klassen hvor de red inn til en 2.plass i klassen med en total på 63,300% som gjør at denne ekvipasjen også er klar for årets NM.

Selv for de minste barna var det tilrettelagt for dem som ønsket en liten ridetur. Foto: Lise Gøtesen

Resultatlister finner du her.

Takk til Tønsberg og Omegn Rideklubb for en vel gjennomført stevne på Stall Gøtesen!