Hattrick til Jonas Elvebakk!

Jonas Elvebakk og Carmen Grønvold Johannessen hadde tatt turen over til Sverige i helgen og deltok på Lilla Edets Rideklubb sitt L/E stevne.

Ikke nok med at Jonas Elvebakk og hoppen Citta f. 2007 e. Jazz ue. Candy Boy som han har utdannet selv debuterte i Grand Prix for første gang, men det resulterte også med 3 av 3 seire! Fredag red ekvipasjen FEI Intermediaire II og ble belønnet med en total på 67,500% Lørdag red dem FEI Grand Prix og fikk en total på 67,971%  Selv med tre stevnedager holdt de formen og i søndagens Grand Prix gikk de også av med seieren med en total på 67,174%

Jonas Elvebakk hadde også med seg den sorte Oldenburger vallaken Zenit f. 2009 e. Blue Hors Zack ue. Donnerhall som han forøvrig også har utdannet selv, til start. Lørdag red ekvipasjen Prix St. George til en total på 67,598% som resulterte i en 4.plass i klassen. Søndag deltok de i FEI Intermediaire I og her red de inn til en 2.plass med en total på 69,118%

Jonas Elvebakk og Citta etter premieutdeling.

-Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med helgen. Citta har debutert Grand Prix i Sverige med 3 seire!! Det er lenge siden vi har vært til start, men treningen den siste tiden har gitt resultater. Over all forventning og veldig gøy å være tilbake på dette nivået igjen, sier Jonas til Dressur Så Klart.

Ikke nok med at Jonas debuterte i Grand Prix med sin hoppe Citta i helgen, men hans elev juniorrytteren Carmen Grønvold Johannessen og hennes partner Don Chameur f. 2005 e. Blue Hors Don Romantic ue. May Sherif debuterte i MA/Prix St. George! Carmen er første års juniorrytter men viser alt nå at hun kommer til å bli en lovende rytter selv etter junior tiden. Fredag red ekvipasjen MA og ble belønnet med 67,607% som resulterte i en 3.plass i klassen. Lørdag debuterte de så i Prix St. George og ble plassert som nummer to, men en total på 67,647% Søndag red de MB:5 til en total på 68,936% som resulterte i en 2.plass i klassen.

Carmen Grønvold Johannessen og Don Chameur ble plassert i alle klassene.

-Det har vært et kjempe fint stevne! Og takk til alle på Lilla Edet som er så hyggelige! I helgen debuterte jeg i MA og Prix St. Georges. Chameur var kjempe flink de to første dagene, men siste dagen var vi begge veldig slitne men leverte en fin runde i MB 5. Det var veldig gøy å plassere seg i alle klassene spesielt i MA og Prix St. Georges, sier Carmen til Dressur Så Klart.

Vi gratulerer!