Ingen norske til finalen

De innledende kvalifikasjons rundene for 5, 6- og 7 års er nå avholdt under Falsterbo Horse Show 2018. Dessverre blir det ingen norske med til finalen.  

Pål Vuttudal og Senzation Desire

Lørdag 7. Juli satte Pål Vuttudal kursen mot Falsterbo Horse Show. Ekvipasjen kom frem etter 6,5 times kjøretur, Ib (Senzation Desire) e. Sezuan ue. De Niro var flink under kjøreturen selv om det var varmt. Han fant seg godt til rette i boksen sin med en gang. Søndag fikk de testet den fine arenaen og IB tok det hele med knusende ro. Mandag var ekvipasjen klar til start, selv om ekvipasjen er ung av alder fikk de en total på 62,963%

Trude Kasparek Hestengen og Strandagergaardens Deluxe. (Foto: Ane Helena Tveit Nilsen)

Norge hadde ingen ekvipasjer med i 6 års klassene. Men i 7 års klassen hadde vi to representanter. Trude Kasparek Hestengen og Strandagergaardens Deluxe født i 2011 e. De Noir 3 ue.  Sam-Sam, oppdretter er Jens Jørgen Abildskov fikk dessverre noen små feil som kostet dyrt. Totalt endte de på en 15.plass med en total på 66,810%

Anniken Eide og Twilight f. 2011 e. Chelly Z ue. Solomon, oppdretter Lars Fedder og Ann-Kirstine Riise, endte på en 24.plass med en total på 62,143%