Bronse til Sverige i lagkonkurransen i EM for Young Rider

Foto: Arne Falback

Vår søte bror tok med seg bronse medaljen i lagkonkurransen. Tyskland tok med seg gullmedaljen tett etter fulgt av Nederland som innkasserte sølvet.  

Dessverre hadde ikke laget til Norge med seg lykken denne gang. Flere av ekvipasjene har prestert bedre før, men det er ikke alltid like lett å prestere. Spesielt ikke under et EM.

Laget til Norge tok totalt sett en 12.plass av 13 nasjoner i konkurransen.

Foto: Arne Falback

Likevel leverte Christine Falback og den 17 år gamle DV vallaken Ravell’s Herkules e. Blue Hors Hertug ue. Blue Hors Agent et fint program som resulterte i en 34.plass av 60 startende. Prosentmessing fikk de en total på 68,176%. Lagvenninnen Marie Hoff og River Dance II f. 2004 e. Rhodes Scholar ue. Cordeur fulgte så å si hakk i hel og fikk en 36.plass med en total på 68,029% Kaja Rokstad og den 11 år gamle Svensk Varmblod vallaken Danisco for U red inn til en total på 64,794% Cathrine Oppegaard og den 13 år gamle Arion V’t Heemskind endte på en total på 62,824%