Europamesterskapet er godt i gang!

Foto: Arne Falback

Fra 8. til 15. juli på Grand Parket de Fontainebleau i Frankrike arrangeres det EM i hele tre forskjellige grener samlet på et sted. Mer enn 620 ryttere som representerer over 30 nasjoner skal konkurrere om medaljene.

Emma Løkken tok flere plasseringer under årets NBC. Foto: Vibeke Bong

Tirsdag hadde Norge kun to ekvipasjer til start i dressur. Emma Løkken og  DV vallaken Katholm’s Minot f. 2005 deltar i Children klassene som eneste norske. Emma gjorde det veldig bra under årets Children klasse i Nordisk Baltisk Mesterskap. Ekvipasjen leverte igjen et solid program som ble belønnet med 68,961% som resulterte i en 21.plass av 38 startende i et sterkt startfelt.

Andre norske ut tirsdag var junior rytteren Julia Hammer og den 8 år gamle DV hoppen Vimogaardens Ricco Donna e. De Noir 3 ue. Rubinstein 46 de endte med en total på 61,909%.

I dag onsdag har Norge flere til start, se startlister her.

Vi ønsker lykke til!