Vi følger jentene på veien til EM

-Det var veldig fint å delta i årets NBC, spesielt da resultatene ble bra. Lagfølelsen var som alltid god. 

-Det er alltid hyggelig å være på tur med de norske, og det var god stemning også på tvers av lagene. Rio var fin og avslappet mesteparten av dagene, så jeg tror han også likte å delta i årets NBC. Den nye arenaen var veldig fin å ri på. Likte spesielt godt at det var så god plass rundt. Både jeg og Rio er fornøyde med årets NBC og vi ser nå frem imot EM neste uke. Sier Mathilde Merethe Klasson til Dressur Så Klart.

 

Vi følger også Mathilde på veien til EM og har fått noen ord fra veien så langt:

Vi dro fra Nordisk på søndag og har hatt noen rolige dager i Aalborg. På dagen i går (torsdag), dro vi til Herning hvor vi møtte Donna og Julia, og Rio fikk slappet av noen timer. Rio og jeg er så heldige så vi får sitte på med de hele turen. Vi kjørte videre på natten for å unngå trafikk og varme. Hele tiden var vi i nærheten av de andre norske, så vi hadde pauser på de samme stedene. Reisen gikk veldig fint og Rio spiste masse mash, helt til han bestemte seg for at jeg skulle få smake litt.

Vi har nå kommet fram til en fantastisk stall i Echt, Nederland, hvor vi skal være et døgn, før vi reiser videre til Fontainebleau, Frankrike i morgen tidlig. Hestene har blitt leid et par ganger og skal få en lett, løsgjørende økt i ettermiddag. Vi koser oss på tur!

Ønsker du å følge Young Rider laget til Norge? Jentene har laget en egen Instagram konto!

Klikk inn her. for å gå direkte til kontoen deres :)

Ikke nok med egen konto, men de har også laget en oppdatering på Youtube! Se deres første oppdatering her.

Vi ønsker jentene lykke til!