Midtsommer Dressur

Helgen 23-24.06 arrangerte Skedsmo Rideklubb sitt årlige L/E stevne på Sørum Fritidsgård.

Stevnet har årlig blitt arrangert Midtsommer helgen på Sørum Fritidsgård. Stevnet pleier å ha stor pågang og det var det også i år. Hele 170 ekvipasjer var meldt til helgen men på grunn av salmonellautbruddet valgte mange ekvipasjer å trekke seg i forkanten av stevnet. Skedsmo Rideklubb tok mange forhåndsregler under avviklingen av stevnet. Det ble satt ut Antibac flere steder så alle hadde muligheten til å desinfisere både hender og sko. Alle ble oppfordret til å bytte sko og jakker samt vaske hender før de kom til Sørum Fritidsgård. Mange av de som ønsket oppstalling meldt av stevnet og derav var det en del bokser ledige. Her valgte da arrangøren å sette en ledig boks mellom hver hest slik at ingen av de oppstallede hestene kom i kontakt med hverandre.

Alle ekvipasjer fikk Goodiebag. Foto: Elizabeth Farbrot

Skedsmo Rideklubb hadde virkelig stått på og hadde fått tak i flere sponsorer og flotte gaver. For ikke å snakke om Goodiebag’s som hver ekvipasje fikk. Her var det blant annet ansikts kremer og rens, leietau, drikkeflaske og godis til både to- og firbeinte.

En av helgens cuper var Pavo Cup. Denne gikk over to avdelinger og i klassene Prix St. George og Intermediaire I. Vinnere av Pavo Cup ble:

Nr 1: Maja Lykkjen Seglen/Kraglunds Regatta (HHK), de vant Pavo Dekken og 15 kg sportsfit
Nr 2: Stine Bråten/Respekt (SKED), de fikk 15 kg sportsfit
Nr 3: Marte Svenkerud/Skolys Wivienne (NITT), de fikk 15 kg sportsfit
Advokatfirmaet Økland sponset sammenlagt vinnerne i cupen.
Det ble også arrangert Økland Cup som lørdag gikk i MB:2 og søndag gikk cupen i MB:3 Her fikk topp 5 pengepremier sponset av Advokatfirmaet Økland.
Nr 1: Pernille Høistad/Tailormade Tornado (SKED)
Nr 2: Erika Wikenstedt/Afrodite (ULLE)
Nr 3: Trine Nielsen/Eragon (ULLE)
Nr 4: Lucinda Marie Groth/Larry Hagman Firford (SARP)
Nr 5: Tonje Waage Zarbell/Sands Tulle (SNORD)
Flott premiepall hadde arrangøren laget. Foto: Elisabeth Røisli.
Rytter’n hadde stand på stevnet, men de sponset også juniorcupen! Topp 3 i cupen ble som følger:
Nr 1: Heidi Kristine Elvenes/Rio De Carma (HHK)
Nr 2: Camilla Sønsteby Holen/Valerio (SKED)
Nr 3: Kristine Løvlien Karlsen/Ametyst Gammelgård (HADE)
Det ble en helg med mange flotte ekvipasjer, solskinn og hyggelige dressurfolk! Teknisk personell kunne glede seg over flott vær og deilig mat i pausen! Mange arrangører tenker ikke over at de som er teknisk personell ofte bruker mange helger i løpet av året på stevner. Da kan man fort bli lei pølser og toast. Søndag ble de servert hjemmelagd lasange, nystekte baguetter og salat til lunsj. Ikke nok med det, men etter maten ble det servert en nydelig sjokoladekake til dessert.
Men Skedsmo Rideklubb syns ikke det holdt med disse cupene, så de dro like så godt i gang med flere premier! Noen av disse var:
Eva Kindahl og hennes vallak Eks Ment II be tok med seg flere flotte premier og plasseringer i helgen. Foto: Elisabeth Røisli.
Beste hest (høyeste prosent) lørdag ble Eva Kindahl/Eks Ment II Be. De vant et gavekort fra Dugg foto, verdi 2500,-
Beste norskfødte lørdag ble Eks Ment II Be (Eva Kindahl) de fikk et gavekort fra KS Hestesport, verdi 1000,- Sponset av Stall Øvre Hexeberg
Beste hest  (høyeste prosent) søndag ble Marte Svenkerud/Rafaelly. De fikk et massasje dekken gitt av Hesten Din.
Det var heller ingenting å utsette på funksjonærene, mer blide og hyggelige folk skal man lete lenge etter. Alt i alt et kjempe flott stevne, tross i at mange valgte å trekke seg.