Sølv til det norske junior laget!

Foto: Magnus Hillern

Lørdag var det tid for den avsluttende klassen i Nordisk Baltisk Mesterskap for junior. De norske junior jentene leverte noen flotte programmer og det gjorde at Norge tok sølv for lag!

Mathilde Merethe Klaesson og den 8 årige DV vallaken Sandbaeks Rio El e. Skovens Rafael ue. De Noir leverte enda et flott program og i dag stakk ekvipasjen av med 2.plassen i klassen da de fikk en total på 72,696%! Mathilde og Rio her helt klart med for å kjempe om medaljene i morgen dagens kür! Kristiane Askim Hillern og den 9 år gamle hannoveraneren Schnell’s  Happy Birthday e. Blue Hors Hotline ue. Weltjunge klatret også oppover på resultatlisten og endte i dag på en 9.plass med en total på 68,284%!

Det norske juniorlaget til premiering sammen med langslagsleder Kjell Myhre. Foto: Magnus Hillern

Anine Mørch Aas og den flotte Maserat f. 2005 e. Metall ue. Tip-Top fulgte hakk i hel og red inn til en 10.plass med en total på 68,137% Den ferske juniorrytteren er Carmen Grønvold Johannessen og hesten Don Chameur f. 2005  e. Blue Hors Don Romantic ue. May Sherif leverte et flott program og fikk en total på 67,794% som totalt ble en 11.plass.

Lag resultatet ble som følger:

Gull: Danmark med en total på 428,929

Sølv: Norge med en total på 415,127

Bronse: Sverige med en total på 409,579

Glade ryttere etter premieseremonien! Foto: Magnus Hillern

Dressur Så Klart Gratulerer!

Vi ønsker også å rette en stor takk til dere som sender inn bilder! Takk for hjelpen!