3.plass i ponni kategori I til Norge

Det norske laget for ponni kategori I tok bronse i NBC. Her fra premieutdelingen sammen med landslagsleder Lillan Jebsen. Foto: Rita Vigre Vølstad

 

Ikke lenge etter det norske laget for ponni kategori II tok bronse medalje i lagkonkurransen under Nordisk Baltisk Mesterskap, tok laget for ponni kategori I også bronse i mesterskapet.

Danske har vært helt overlegne i de to første avdelingene av NBC i ponni kategori I. Både torsdag og fredag er alle de 4 danske ekvipasjene innen denne kategorien tatt de øverste plasseringene. Men de dyktige ponni jentene til Norge har vist flotte og stabile programmer i et sterkt startfelt.

Emma Borchgrevink og Herkios Bredager tok en 6.plass i klassen. Foto: Rita Vigre Vølstad

I dag ble det også plassering til Norge, da dyktige Emma Borchgrevink og  vallaken Herkios Bredager f. 2003 e. Hector ue. Møllegårds Sinalco red inn til en 6.plass i klassen med en total på 69,459% Alma Løvås-Sandvik og den flotte palominofargede hoppen Gold Queen fikk en total på 68,018% som holdt til en 8.plass i klassen. Rett bak Alma kom hennes lagvenninne Madelen Olsen og Schermeer’s Hof Simba f. 2006 e. Bodo ue. Cupkeshof Winob som fikk en total på 67,027%. Dina Ødegård Martinsen og hennes 14 år gamle vallak Beukenhof’s Ricardo e. Morgenland’s Fabian ue. Wester Aikema’s Adios fikk en total på 66,126% som resulterte i en 12.plass i klassen.

Resultatene ble som følger:

Gull: Danmark med en total på 457,252

Sølv: Sverige med en total på 413,713

Bronse: Norge med en total på 407,790

Vi gratulerer!