2. plass til Emma Løkken!

Emma Løkken og landslagsleder Lillan Jebsen Foto: Elizabeth Farbrot

Fredag var det tid for første start Children klassene under Nordisk Baltisk Mesterskap. Her ble det en flott 2.plass til Norge!

Emma Løkken har helt klart fult i sin mors hestespor. Hun er nemlig datteren til landslagsrytteren Louise Almlund Løkken! Under Nordisk Baltisk Mesterskap deltar Emma Løkken og  DV vallaken Katholm’s Minot f. 2005 i Children klassene som eneste norske.

Emma Løkken har helt klart gått i sin mors hestespor! Her er moren Louise Almlund Løkken og Mr Gold under premieutdelingen under årets AEG. Foto: Ane Helena Tveit Nilsen

Fredag leverte de et flott program som ble belønnet med hele 70,076% som holdt til en 2.plass i klassen. 1.plassen i klassen gikk til svenske Emilia Berglund Bergåkra og hoppen My Friend  f. 2011 e. Friendship ue. Troll som fikk en total på 71,212%

Vi gratulerer!