Bronse til Norge!

Fra venstre: Ingeborg, Pernille, Mali og Tone. Foto: Elizabeth Farbrot.

I dag var det avsluttende klasse for lagkonkurransen til ponni kategori II under Nordisk Baltisk Mesterskap. 

Bronse i ponni kategori II til Norge! Foto: Rita Vigre Vølstad

Pernille Grønneberg Poulsson og vallaken Enets Lucas f. 1999 red inn til den beste norske plasseringen i dagens lagkonkurranse. Ekvipasjen fikk en total på 63,905% som resulterte i en 8.plass i klassen. Det var tett blant de norske i klassen og rett bak kom Ingeborg Cecilie Engebretsgård og vallaken Micis Napoleon f. 1998 som fikk en 9.plass i klassen men en total på 63,571%. Det skilte heller ikke mye ned til 10.plassen i klassen, denne gikk til Tone Mette Boye og Gjerdals Firefly som fikk en total på 63,333%. Mali Vigre Vølstad og Eponas Brenin Mathrafal fikk 11.plass i klassen og en total på 62,762%

Foto: Rita Vigre Vølstad

Resultatene ble som følger:

Gull: Sverige med en total på 211,381

Sølv: Danmark med en total på 209,952

Bronse: Norge med en total på 190,809

Dressur Så Klart gratulerer!