Klaesson i toppform!

Nordisk Baltisk Mesterskap er godt i gang på det flott anlegget i Drammen. Kun alment inntrykk skilte 2.- og 3. plassen i junior klassen i går.

Foto: Elizabeth Farbrot

Junioren Mathilde Merethe Klaesson og den 8 årige DV vallaken Sandbaeks Rio El e. Skovens Rafael ue. De Noir viste at det er i toppform denne sesongen da de tok en flott 3.plass med et total på 70,202% Ekvipasjen hadde lik prosent som danske Kristian Würtz Green og Schuberts Don Diablo som tok 2.plassen i klassen, men alment inntrykk skilte de to ekvipasjene og det var danske Kristian som trakk det lengte strået. Første års junior Anine Mørch Aas og den flotte Maserat f. 2005 e. Metall ue. Tip-Top i viste at dette blir en ekvipasje som er på vei opp da de tok en 6. plass i et sterkt startfelt med en total på 69,242% Den andre ferske juniorrytteren er Carmen Grønvold Johannessen og hesten Don Chameur f. 2005  e. Blue Hors Don Romantic ue. May Sherif. Ekvipasjen rir sitt første mesterskap som junior og har tidligere i sesongen høstet flere plasseringer sammen. Under torsdagens klasse fikk ekvipasjen en total på 66,566% som ga en 11.plass i et sterkt startfelt. Kristiane Askim Hillern og den 9 år gamle hannoveraneren Schnell’s  Happy Birthday e. Blue Hors Hotline ue. Weltjunge leverte et stabilt program og endte på en 14.plass og de ble belønnet med 65,000%.

Foreløpig ligger lagkonkurransen for junior ann som følgende:

Gull: Danmark med total på 211.919

Sølv: Norge med en total på 206,010

Bronse: Finland med en total på 202,121

 

For start- og resultatlister se her.