D/L Stevne på Norsk Hestesenter

Toten Hestesportsklubb og Starum Hestesportsklubb har i helgen arrangert kombinert Lands- og Distriktstevne i dressur på Norsk Hestesenter, Starum. Det har til sammen vært 120 startende fordelt på de to dagene.

Foto: Marit Næss
Toten Hestesportsklubb og Starum Hestesportsklubb har i helgen arrangert kombinert Lands- og Distriktstevne i dressur på Norsk Hestesenter, Starum. Det har til sammen vært 120 startende fordelt på de to dagene. Dette er et årlig arrangement som de 2 rideklubbene gjennomfører sammen. Årets stevne er det tredje i rekken, og vi begynner å bli godt samkjørte nå, sier stevneleder Berit Hovsveen og leder i Toten Hestesportsklubb, som allerede nå begynner å planlegge neste års stevne.

Foto: Marit Næss


Etter en vindfull fredag kveld var værgudene på vår side og stevnet ble gjennomført i strålende solskinn. Stevnet ble kjørt på 2 baner paralellt. Masse flotte blide folk og stevnets ubestridte attraksjon var Softismaskinen :) Deilig med softis i varmen og vi fikk tips om å kalle stevnet vårt for "Softisstevnet" ;)

Nydelig softis i solskinn smakte godt! Foto: Marit Næss

Mye flott ridning men nevner særskilt Beate Galligani Dalane fra Gjøvik Rideklubb som gjorde rent bord i alle de vanskelige klassene med 4 seire med hestene Untouchable og Sylvester. Forøvrig henviser vi til resultater på equipe:https://online.equipe.com/en/competitions/25488 Samt et utvalg vedlagte bilder.
Stevnet inngikk dessuten som siste del og finale i Oppland Rytterkrets sin lag-cup i dressur, og cupen ble vunnet av Stav Kjøre- og Rideklubb. Toten Hestesportklubb ble nummer to, og Hadeland Ride og Kjøreklubb nummer tre.

Foto: Marit Næss

Det har vært et vellykket arrangement og arrangøren vil benytte anledningen til å takke alle både ryttere, publikum og frivillige for deres positive bidrag til at stevnet ble en suksess.  Deltagere, dommere og publikum virket svært fornøyde med stevnet. Starum har en fantastisk beliggenhet med utsikt over Mjøsa og mange tilreisende skryter av lokalitetene her sier stevneleder Berit Hovsveen. Mange tilreisende ryttere har overnattet på Starum og det ble arrangert rytterfest lørdag kveld med grilling og bra stemning og selvfølgelig softis og Toten Jordbær til dessert ;)

Ingen problem å være speaker på Starum i helgen! Foto: Marit Næss