Hestehotell

Lang reisevei? Rekke ferjen? Grenland Ryttersportsklubb tilbyr nå Hestehotell!

GRSK tilbyr nå hestehotell for reisende som har behov for å overnatte hesten på reise. Klubbens anlegg ligger i kort avstand fra f.eks ferger til Danmark. Pris er kr. 300 for overnatting og dette inkluderer sluttmøkking. For nærmere informasjon gå inn på grsk.no

Stallansvarlig, Pernille Poulsen forteller at de fra tid til annen fått spørsmål om overnatting og da det er sesong for å reise nå, og de hadde kapasitet til det, fant de ut at de kunne tilby nettopp det. Planen er å ha 2 bokser gjort klar til enhver tid, så det blir mulig å komme inn med kort varsel. Det eneste det krever er at det fylles ut en elektronisk egenerklæring som ligger på grsk.no og det kan betales med vipps og kopi av kvittering til stallansvarlig. Stedet har pr idag ikke mulighet til overnatting for de tobente, med det er adgang til toaletter og dusj.