Programtrening på Grenland Ryttersportsklubb

Torsdag 24. mai ble det arrangert programtrening med dressurdommeren Anne Grundvig (DD4), for Grenland Ryttersportsklubb.

Initiativtaker Vigdis Tempelen som stod for kontakt med Anne, planlegging, ansvar for betaling osv. arrangerte programtrening i dressur for Grenland Ryttersportsklubb sine medlemmer. Programtreningen ble avholdt på klubbens tilholdssted på Vallermyrene.

Det var et fantastisk vær som lagde en fin ramme rundt treningen denne ettermiddagen. Railen var satt opp og settingen var så lik et stevne som mulig.

Beate K. Stensrud/Lillebergs Catageno får tilbakemelding fra dommeren.

Representanter fra nivåene LC til MB var representert. Alle fikk muligheten til å ri eget valgt program to ganger, under kyndig veiledning fra Anne.  Mellom programmene ble det terpet litt på ting som kunne forbedres, før programmet ble ridd en gang til.

Linn Marie Blom/JJ Dylan deltok på programtreningen.

De som var med var Målfrid Karlsen/Mads-Emilie, Pernille Poulsen/Nigardsprinsen, Thor Austad/Felix af Allestedskov, Tina Brorsen/Tio af Stensbjerg, Linn Marie Blom/JJ Dylan, Ingrid Løvmo/Vilsbæk Dancer, Beate Selander/Mozell Lightning, Beate K. Stensrud/Lillebergs Catageno og Carina Slåtta/Hadiene.

Tror alle var godt fornøyde og ser frem mot stevnet de skal ha første helgen i juni, Avanti Cavalli Cup.