Uttak til Falsterbo

Majorplassen Ryttersportsklubb og Stall-K arrangerer Dressur Derby på Stall-K i Kongsberg 16. og 17. juni. Dette er et unghest-stevne for hester i alderen 4 til 7 år.

Under stevnet skal det tas ut ekvipasjer som skal representere Norge i Falsterbo. Det er de to beste ekvipasjene i 5-års, 6-års og 7-års klassene. Begge dager teller og beste to sammenlagt i hver aldersklasse går videre.

Dressur Derby er også et obligatorisk stevne i forhold til det å kvalifisere seg til å representere Norge i Unghest VM. Ekvipasjene blir vurdert ut fra resultater i sesongen og på Dressur Derby. Uttaket baserer seg på en helhetsvurdering og meddeles deltakerne i etterkant. Årets Unghest VM går av stabelen i Nederland.

I år har vi med oss følgende dommere: Torunn Knævelsrud, Trond Asmyr, Mette Ono Njøten, Dag Smith-Meyer og Øivind Instefjord Ødemotland. Torunn Knævelsrud er overdommer.

Uttaket til Unghest VM foretas av Mette Ono Njøten, Dag Smith-Meyer og Trond Asmyr.

Se mer info på www.dressur-derby.no og Dressur Derby på Facebook.