Ønsker unghestene velkommen til Fevik

Om bare noen uker sparkes Arendal og Grimstads årlige sommerstevne i gang. Denne gangen inviterer sørlandsklubben også inn til unghestklasser. Med et klassetilbud fra LC til VB ønskes ryttere på alle nivåer velkomne til Fevik i juni.

 

Nytt av året er at Sørlandsklubben også arrangerer egne unghestklasser på sommerstevnet.    -Det har vi ikke gjort før, men siden det er vi som skal ha Hallmesterskap for de unge hestene i November tenkte vi at dette ville være en unik mulighet for de unge og håpefulle til å bli kjent med anlegget vårt, smiler Katrine Klitgaard Smedsaas fra AGR.

Katrine forteller videre at klubben har planlagt å gjøre litt ekstra stas på rytterne på dette stevnet. -Vi har vært så heldige å finne gode sponsorer som har gitt oss mange kule premier. Blant annet vil vi premiere stevnets mestvinnende rytter på tvers av klassenivå med en gavepremie sponset av Sparebanken Sør til en verdi av 3000kr, forteller hun. AGR ligger midt mellom sørlandsbyene Grimstad og Arendal og tilbyr overnatting, oppstalling i faste utebokser og ikke minst en hyggelig cafe som vil holde åpent under hele arrangementet.

På stedet ligger det også hesteutstyrsbutikk og Fevik kan by på fine badeplasser og spisesteder kort vei unna. Få uker etter at dressurstevnet er avviklet vil klubben arrangere sitt årlige sommerstevne i sprang. -Mange reiser fast til oss på begge stevnene og gjør en ferie ut av det. Sørlandet på sommeren er virkelig verdt og anbefale. Vi har kort vei til badeplasser, shopping og byliv så her kan hele familien kose seg. Det er også kort vei til både Kristiansand og Dyreparken, avslutter hun.