Vant vintercupen

Vi har fått inn et hyggelig innlegg fra 16 år gamle Hanne Larsen, som forrige helg vant vintercupen i dressur i sin region med ponnien Lukas.

Mitt navn er Hanne Bjørnrud Larsen og jeg er 16 år gammel. Jeg har ridd i 5 år og har hatt egen hest i 2 år. Først ponnien Lukas som jeg har på helfôr som jeg fikk høsten 2008. Da vinteren kom fikk jeg meg egen hest som heter Makes News, som er en varmblods vallak på 10 år. I mars 2009 fikk jeg min tredje hest som heter Lucky Luke som er en blanding av døl og fullblods, og er en vallak på 8 år. Jeg rir for Barbro Holmgren som er godkjent trener i både Norge og Sverige. Hun har selv ridd på den norske landslaget og er i tillegg verdens beste trener!

Jeg satser høyt og har nå mål om NM til høsten, da med min fjerde hest Dexter som er en fullblods vallak på 8 år.

Bildet med rosa bakgrunn er tatt fra da jeg og ponnien Lukas var på stevne på Gevelt Ridesenter og fikk 2 plass med 66,087% i klasse LC:1 Hest. Stevnet var innlagt i vintercupen (BRyK/AGRIA Vintercup 2010). Jeg som rytter er over 16 år, og starter derfor hesteklassen. Ponnien Lukas er en 14 år gammel blanding av araber og welsh. Lukas går i rideleir om sommeren, og jeg har hatt han på helfor 2 år på rad, utenom sommeren.

Lukas og jeg vant vintercupen sammenlagt, men 1,5 pong foran stallvenninnen Charlotte Sørensen med Vetlestjerna.

Nå når vintercupen er ferdig skal vi satse høyere i klassene, og komme oss opp til LA nivået. Han har et stort potensiale selv om han er 14 år gammel!