L/E stevne hos Sørlandsparken Rideklubb

Utestevnet på Epona er overstått, og det har vært fotograf tilstedet under søndagens klasser!

Benedicte Eggers Staalesen og Mr. Magic på vei opp midtlinjen! (Foto: Ane Helena Tveit Nilsen)

Det har vært tre dager med flott vær på Epona, og mange flotte øyeblikk innenfor railen! Det er under to uker igjen til Nordisk Baltisk Mesterskap braker løs nede på Sørlandet, og Epona fikk varmet seg godt med over 80 ekvipasjer til stevnestart. I kjent stil ble det kjørt klasser på to baner samtidig, noe Sørlandsparken Rideklubb utfører med glans. Premieutdelinger ble avholdt til fots på plenen, og til sammen ble hele 34 klasser gjennomført i løpet av helgen!

Under søndagens FEIs individuelle program for ponnier klaffet det for Benedicte Eggers Staalesen og Mr. Magic, og de vant klassen med hele 70,8%! Også over 70-grensen kom Alma Løvås-Sandvik Gold Queen (Dafne) som fikk 70,6% for programmet sitt. Tredjeplassen i klassen gikk til Emma Spook-Fintl og hennes Emely’s Surprise som red til 66,6%.

Mali Vigre Vølstad og Eponas Brenin Mathrafal ble best i FEI kat 2 klassen! (Foto: Ane Helena Tveit Nilsen)

Også kategori 2 ponniene stilte sterkt, og førsteplassen gikk til Mali Vigre Vølstad og Eponas Brenin Mathrafal med 67,8%! Bak dem kom Pernille Grønneberg Poulsson og Enets Lucas på andreplass etter å ha blitt belønnet med 66,2% for sin runde.

I juniorklassen var det Kathrine Børstad og Heibergs Rustichello som danset seg til seier etter å ha scoret 67%. Andreplassen i klassen gikk til Thea Beitnes Kreken og hennes vakre frieser, Tjardo Fan De Fry-Sted, som fikk 65%.

Kaja Wilhelmsen Rokstad og Danisco for U fikk 66,7% for sitt Young Rider-program og vant klassen foran Lena Erlandsen og Don Fiero som fikk 65,7%. Tredjeplassen gikk til Stine Olsen Lund og hennes Ravell’s Hexia som red til 65,3%.

Anine B Thoresen og Rasputin III satser i økningen sin! (Foto: Ane Helena Tveit Nilsen)

Søndagens Grand Prix ble vunnet av Anine B Thoresen og Rasputin III som red til 65% med nesten 5 prosentpoeng klarning. Elisabeth Røisli og Liva af Skovsøgård snappet til seg andreplassen etter å ha ridd til 60,9%. Grand Prixens siste plasserte ble Linndis-Marie Nordvoll Olsen og Stall-K’s Rofino som sammen scoret 58,7% for sitt ritt.

Sørlandsparken Rideklubb arrangerte også unghestklasser fra alder 4-7 år. Søndagens 7års klasse ble vunnet av Alexandra Gamlemshaug Andresen og Dice som fikk 75,3%. Fredrikke Dorati Bjerkåsholmen og Jinx seiret blant 6-åringene etter å ha ridd til hele 76%! Fredrikke gjorde det igjen i klassen for 5-åringer, og vant også denne klassen sammen med Diable XI til 76,6%! På lørdag ble det også en klasse for 4-åringer, og denne ble vunnet av Hermine Thidemansen Schüssler og Quadrillion som red til 79,4%!

Alexandra og Dice var 7års klassen! (Foto: Ane Helena Tveit Nilsen)

Alexandra Gamlemshaug Andresen tok med seg enda en førsteplass i VB:1, da med Empire B., etter å ha ridd til 70,9%! Andreplassen i VB:1 gikk til Gina Bache-Mathisen Wiig og Stall-K’s Diadalos som fikk 67,3% foran Kirsti Svaboe og Enghavegaard’s Roma som red til 66,3% i klassen.

 

LA:5 ble vunnet av Vigdis By og hennes Canonball Alfarvad Z som fikk 64,3% for sitt program. Celina Hauer og Wembley V tok andreplassen i klassen med 64%.

I MB:5 var det Camilla Sønsteby Holen og Valerio som fikk den trefargede sløyfen etter å ha ridd et program til 69,7%! Hedda Victoria Aam Opheim og Dessaja TK fikk 68,1% og en andreplass i klassen.

FEIs individuelle program for children ble vunnet av Josefine Amanda Hilling og Black Diamond som fikk 67,5%. Andreplassen gikk til Celin kristine Vang og Skovlys Divine som fikk 65,5%.

Dagens FH klasse ble vunnet av Stine Skillebekk og Calique V som red til 64,5%, like  foran Henriette Kastellet og Horsebjerg Aristokrat som fikk 64,3% og Rachel Victoria Legreid og Tailormade Donna som fikk 62,8% for sitt ritt.

 

Fullstendige resultatlister er tilgjengelige her

For kjøp av bilder, kontakt Ane Helena Tveit Nilsen på facebook eller på epost (ane-tn@hotmail.com).

Trude Kasparek Hestengen og vakre Strandagergårds Deluxe i 7års klassen. (Foto: Ane Helena Tveit Nilsen)
Kathrine Børstad og Heibergs Rustichello viste power! (Foto: Ane Helena Tveit Nilsen)
Vinneren av FEIs individuelle program for ungryttere – Kaja Wilhelmsen Rokstad og Danisco for U! (Foto: Ane Helena Tveit Nilsen)
Fredrikke Dorati Bjerkåsholmen og Jinx fikk 76% og vant klassen for 6-åringer! (Foto: Ane Helena Tveit Nilsen)
Alexandra Gamlemshaug Andresen og Empire B. tok seieren i VB:1! Alexandra startet 6 klasser i helgen, og vant dem alle sammen! (Foto: Ane Helena Tveit Nilsen)