DISTRIKTSSTEVNE PÅ RISKA 7. OG 8. APRIL

Sist helg arrangerte Riska Rideklubb D-stevne i dressur. Det var rekordstor deltagelse med over 50 startende begge dager.

Tekst: Anne Gina Fredriksen
Klassene var fra LC til MB. Her var det deltagere som kom til sitt første dressurstevne og andre som rir på elitenivå og ville ha en gjennomkjøring. Det er veldig kjekt når det blir så stort spenn i erfaringen til de som starter.
Foto: Nora Olsen
Det er flott for rekrutteringen at de helt ferske kan starte på samme stevne som de som starter på elitestevner. Det var mye god ridning å se og for de som har et stykke igjen til toppen, det stod ikke på innsatsen.
Foto: Nora Olsen
Det ble en bratt lærekurve for arrangøren. Det var mange nye i stevnekomiteen, noe som bød på litt utfordringer i starten. Det meste kan løses med godt humør og god serviceinnstilling, så dag to leverte arrangøren til 20 i stil.
Riska Rideklubb har et flott anlegg med gode baneforhold både i ridehallen og på utebanen. Den eneste utfordringen er parkering, men med god organisering og et smil løste også det seg på en smidig måte. Det spirer og gror i i dressuren i Rogaland.