5 starter, 5 førsteplasser!

Det er ikke tvil om at norske Isabel Freese leverte under helgens stevne i Tyskland hvor hun er bosatt. Med 5 starter på få dager tok hun 1.plassen i alle klassene hun konkurrerte i.

På Dressurfestival Zeutern i helgen deltok Isabel Freese med 3 hester til start. Først ut var den 7 årige hingsten Fürsten-Look e. Fürstenball ue. Londonderry, dette var hestens første stevne for sesongen og på MA nivå.Med nesten 40 ekvipasjer til start vant de klassen med hele 73,971%. Søndag var hingsten også til start på dette nivået og her tok de også seieren i klassen med 75,437%

Isabel og hingsten Bordeaux 28 f. 2006 e. United ue. Gribaldi deltok søndag i Intermediaire II. Med 25 ekvipasjer til start tok de 1.plassen i klassen med 73,904%. Mandag deltok de i Grand Prix klassen, her tok de også 1.plassen med en total på 72,442%.

Den siste hesten Isabel hadde med seg til start i Zeutern var den 6 årige hingsten Top Gear 3 e. Totilas ue. Don Frederico. Her vant de klassen med en total på 8,4.

Dette lover godt for den kommende sesongen!

Vi gratulerer!