Påskestemning på Østre Mørdre Gård

Mange drar på hytta i påsken for å oppleve påskestemningen, men på Østre Mørdre Gård var det tid for programtrening og påskekos.

Else-Marie Evenby Flåseth og Tricky Nick red LB:4 under fredagens program trening. En siste finpuss før søndagens stevne.

Langfredag i påsken arrangerte Østre Mørdre Gård program trening i dressur for oppstallørene med dressurdommer Charlotte Moen. Hele 8 ekvipasjer på forskjellige nivåer deltok.

Jupiter er egentlig kjøreponni, men viste at han hadde noe å gjøre på dressurbanen. Sammen med Kristin Engebretsen red de LC til gode prosenter. Her sammen med eier Arne Henriksen.
Ida Marie Karlin og Weltisjan viste at også spranghestene kan gå dressurprogram!

Programridningen foregikk sånn at hver ekvipasje hadde 30 minutter hver. Først red de gjennom programmet, så fikk man noen tips til forbedringer også kunne man ri gjennom programmet en gang til hvis man ønsket det.

Anniken Gran Bratli og Knerten red LC under påskens programtrening.
Marte Eiklid og Land Guard finpusset programmet de skal ri under søndagens stevne på Kongsvinger.

Alle de som red på programtreningen hjalp så til ved å skrive for hverandre og filme for dem som ønsket det.

Hanne Therese Aasum og Mads red gjennom MB:1. Mads som i år fyller 27 år viste at gamle kunster ikke er glemt, og i galopp økningen kunne man se at Mads syns det var moro å ri program igjen.
André Marki og Mellemhaves Letterman hadde ikke tatt påskeferie og deltok på programtreningen.
Iselin Berg Johansen og Woodstocks Lucky Lad viste at selv om man ri sprang på et høyt nivå er hun vært øyeblikk klar for å ri LA med Woody.

Videre på programmet stod det grilling, sosialt samvær og aking. Her hadde Rune og John Henriksen lagd flotte plasser med snøen som var igjen. Her hadde vi nydelig sol men som også ga ly hvis det skulle blåse. Alt i alt en flott langfredag!

 

Er det påskestemning der du er? Har det vært arrangert noe på stallen din? Send oss en mail på charlottemoen@gmail.com :)

Fortsatt God Påske :D