Grand Prix seier i sin debut!

Alexandra Gamlemshaug Andresen skal innen oppholdet i Wellington, Florida debutere i Grand Prix med ikke mindre enn to hester, Borencio og  IPS Don Massimo.

I januar startet turen over til Florida, nærmere bestemt Belltower Farm. Med på lasten har Alexandra med sine fire konkurranse hester, IPS Don Massimo e. Don Larino/ Santander H. Dice e. Desperados/ Lanthan, Empire B e. Sting/ 00 Seven, Borencio e. Florencio/ Lord Sinclair.

Alexandra og Empire B skal til start i helgen. (Foto: Ane Helena Tveit Nilsen)

Torsdag den 29.03 debuterte Alexandra og vallaken IPS Don Massimo f. 2005 e. Don Larino/ Santander H. i Grand Prix. Ikke nok med at det er hennes debut og det ble tre dyre feil i programmet gikk av med seieren i klassen med hele 67%! Videre hadde hun også Dice e. Desperados/ Lanthan til start i klassen Level 3 (dette tilsvarer MB her i Norge), her tok de med seg 3.plassen i klassen med flotte karakterer.

Alexandra skal til start både i dag og lørdag, vi ønsker lykke til! Med andre ord, dette lover godt når Alexandra vender nesen hjemover i slutten av april.