Årets siste Hallmestere er kåret

Hele 57 ekvipasjer stilte til start i siste del av årets HM, fordelt i ponni og MB hest. 

Fantastiske dager har det vært hos arrangøren Grenland Ryttersportsklubb! Dette er et veldrevet sted av Elisa, Pernille, Thor, Vigdis, Carina og Beathe som sitter i sekreteriatet og resten av teamet her på Vallermyrene. Dette gjør seg ikke selv, mange har brukt uendelige av timer så dette ble et godt HM. Det som er deilig på Vallermyrene er at det er permanente bokser, god mat og alltid hyggelig selskap. Det har vært en helg med god stemning og mye latter.

I HM klassen for ponni kategori II og III stilte det 7 ekvipasjer til start. Det var svært jevnt på de øverste medaljene men den som trakk det lengste strået var Mali Vigre Vølstad og Eponas Brenin Mathrafal f. 2006 e. Marcello ue. Horeb Euros fra Sandnes og Jæren Rideklubb. Ekvipasjen fikk en total på 132,427. Rett bak tok Tone Mette Boye og Gjerdals Firefly f. 2010 e. Ekras Brilliant Edition 2000 ue. Vognmandsgården Firelight fra Solberg Rytterklubb tok sølvmedaljen med en total 132,199. Bronse medaljen gikk til Ingeborg Cecilie Engebretsgård og Micis Napoleon f. 1998 e. Glansevin Gadabout ue. Sham Z fra Hedemarken Rideklubb. Disse fikk en total på 128,072.

Medaljevinnerne i kategori II og III. Foto: Elizabeth Farbrot

I Hallmesterklassen for ponni kategori I stilte det hele 22 ekvipasjer til start. Alma Løvås-Sandvik og ponnien Gold Queen f. 2009 fra Jarlsberg og Melsom Rideklubb vant både første og andre avdeling av HM og tok dermed gullmedaljen med en total på 140,531. Sølvmedaljen sikret Madelen Olsen og Schermeer’s Hof Simba f. 2006 e. Bodo ue. Cupkeshof Winobert fra Sarpsborg og Omeng Rideklubb med en total på 134,145. Bronsemedaljen gikk til Nes rytteren Dina Ødegård-Martinsen og Beukenhof’s Ricardo f. 2004 e. Morgenland’s Fabian ue. Wester Aikema’s Adios som fikk en total på 132,153.

Medaljevinnerne i HM klassen for ponni kategori I. Foto: Elizabeth Farbrot

Hele 27 ekvipasjer stilte til start i HM klassen for MB. Anine Mørck-Aas som er første års junior rytter fortsetter der Elise Fjordnes avsluttet, deilig å se at Anine og Maserati f. 2005 e. Metall ue.Purioso raskt har funnet knappene. Noe som gjorde at de vant både første og andre avdeling med flotte prosenter! Dermed tok Solberg rytteren gullmedaljen med en total på 147,629. Sølvmedaljen gikk til Tanum rytteren Siri Thelle Tønnesen og Bonifatius 8 f. 2010 e. Belissimo M ue. Abanos som fikk en total på 135,304. Dag Smith-Meyer og Martinic f. 2008 e. De Noir ue. Andiamo henger med ungdommen og som eneste mannlig rytter i helgens HM tok Tønsberg rytteren bronsemedaljen med en total på 132,490.

Medalje vinnerne i klassen MB. Foto: Elizabeth Farbrot

Vi gratulerer helgens vinnere!

På grunn av HM vil del 2 av magesår artikkelen komme onsdag 28.03.18