Finale i Grenlands Dressurcup

En kald og flott helg er over, vi har hatt et hyggelig stevne med avslutning av denne vinters dressurcup. Stevnet var full etter ca 12 timer men det gikk seg til, fikk ikke plass til alle som ønsket det men de som startet cupen fikk vi plass til. Forteller Pernille Poulsen.

Vinneren av stewardprisen ble Helle Denise Hagen.
I år har vi delt ut en stewardpris , hvor stewardene gjennom de 3 stevner har norminert ryttere som har utvist hestevelferd, hesteglede og vært hyggelig og imøtekommende overfor andre ekvipasjer. Ifølge stewardene er det veldig mange flinke ryttere og det vanskelig å plukke en. De 6 som var nominert var Susanne Hjerpeland, Emilie Braathen,
Anne Kristine Bjørnstadjordet, Helle Denise Hagen, Linn Marie Blom og Stine Josefsen.
Vinneren ble Helle Denise Hagen.
Privatmegleren’s MA cup: Marie Hoff, Anita Simonsen
Resultatene på cupene:
Spar’s LC cup : Beatrice Ek, Carina Slåtta og Siri Nordal
Rytterbua’s LB cup: Malin Uglebakken, Lill M Sandvik og Susanne Hjerpelsnd
Mathuset’s LA cup: Elisa Poulsen, Helle D Hagen og Sandra Lysnes
BLi-z forever’s MC cup: Emilie Braathen, Anna Nilsen og Thea Vormeland
Morgan’s MB cup: Dag Smith- Meyer, Kathrine Børstad og Linn M Blom
Privatmegleren’s MA cup: Marie Hoff, Anita Simonsen og Dag Smith-Meyer

 
Videre viste også Anine Mørch-Aas og Maserati er klare for sesongen. Dette er første junior året til Anine og er fersk på dette nivået. Lørdag red ekvipasjen inn til flott 1.plass i MB:1 til en total på 73,250%! Søndag stilte de til start i MB:3 og også her tok de første plassen med hele 74,375%
Vi gratulerer!