Godt å være norsk, i Danmark.

Flere norske stilte til start under helgens Ecco Cup som ble avholdt på Sundeved Rideklubb i Danmark.

Mathilde Merethe Klaesson og Sandbæks Rio El var to dager på pallen i Danmark under ECCO cup og gikk videre til finalen. Mathilde har selv om hun er ung av år, så har hun lang stevne erfaring. Fredagen red de MB1 og her fikk de en 5.plass av 19 startende med en total på 67,905%. Lørdag red de Junior TCJ i Ecco Cup og her fikk de en 7. plass av 34 startende. Ekvipasjen fikk en total på 68,018%.

-Rio ville litt mer enn det som var i programmet i dag, så vi gjorde så godt vi kunne ut av det, stor fornøyd med de andre dagene. Nå er det hjem å fin pusse litt på formen. Alt i alt har det vært deilig å kjenne hvor ligger på skalaen, er godt fornøyd! Sier Mathilde etter søndagens Ecco Cup Kür hvor hun fikk en 15. plass.

Maja Lykkjen Seglèn og Kragelunds Regatta hadde også tatt turen til Danmark. Fredagen red de MA2 til 64,737%. Lørdag red de Prix St. George til en total på 61,667% Ekvipasjen gikk dessverre ikke videre til søndagens finale.

Videre stilte Danmarks baserte Marthe Roberg og Tailormade Charreria til start under helgens stevne. Fredag red de også MA2 til en total på 60,658%. Søndag red de den nasjonale Prix St. Geroge til 56,798%.

Julia Hammer og Vimogårdens Ricca Donna stilte også til start i helgen. Fredag red de MB1 hvor de fikk en total på 64,865%. Lørdag red de Ecco Cup for Junior hvor de ble belønnet med 66,081%

Vi gratulerer!