Måtte trekke seg fra AEG

Ofte er det slik at en ekvipasje må trekke seg fra et stevne, som regel er dette på grunn av hesten ikke er i orden eller har skadet seg. I Madelen Olsen sitt tilfelle var det hennes sykdom som gjorde at hun og ponnien Schermeer’s Hof Simba måtte trekke seg fra årets AEG.

 

Madelen Olsen og Simba.

Madelen Olsen,  som er 15 år og går i 10 klasse på Gudeberg skole i Fredrikstad. Hun har to ponnier som hun daglig rir, Reality We og Schermeer’s Hof Simba. Reality fikk hun hjem til Norge 21.01.15. Hun er en fantastisk flink hoppe på 13 år som Madelen har lært veldig mye av. Disse har vært en del av elitelandslaget de siste 2 årene. Simba er en vallak på 12 år. Han fikk for litt over et år siden, selv med kort tid sammen har de rukket å delta på mange stevner med gode resultater og har blitt tatt ut på landslaget nå i 2018. Noen resultater disse to har oppnådd er:

NM 2017 fikk de totalt  en 5. plass etter bare litt over et halvt år sammen. Deres beste prestasjon er 75,5% på L-stevne, ellers har de ligget rundt 70% de siste månedene. Dette har vært en god kurve å arbeide etter i forberedelsene til AEG.

Madelen og hennes andre ponni Reality.

I januar fikk Madelen beskjed om at hun og Simba var tatt ut til AEG for å representere Norge! Siden dette er Madelen sitt sitt siste år som ponnirytter var dette en stor drøm og et av målene for sesongen som gikk i oppfyllelse.

Dessverre braste drømmen fort for Madelen sin del. Uken før AEG ble nemlig Madelen syk. Ponnien ble holdt i gang og hun gjorde alt for å kunne bli frisk. Men søndag måtte hun kaste inn håndkledet, for med 41 grader i feber og kraftig influensa hadde hun ikke noe å gjøre i salen.

-Men drømmen videre for denne sesongen er å få ri Falsterbo, NM, Nordisk og EM på ponniene mine, samt å ri godt på utenlandske stevner. Jeg får heller se fram til det sier Madelen til Dressur Så Klart.

Vi ønsker deg riktig god bedring!