Kjære Monty

En fantastisk ponni, venn, turkamerat og ikke minst norgesmester sovnet stille og rolig inn i dag 12/2-18. Monty ble 28 år gammel.

Vi kjøpte Monty fra familien Harøy som 17 åring og Pernille på 9 år ante vel lite om hvilken fantastisk ponni hun hadde fått og hvor dette ville ende.
Pernille og Monty har hatt en fantastisk reise. De har vunnet alt fra klubbmesterskap lett C – lett A dressur, OARK cup, BRYK vintercup, KM-Sølv,  60-70 cm sprang, topplasseringer i knøttecup og til slutt seier i NM dressur kat II 2011.
Pernille og Monty som vinner av NM kategori II i dressur 2011
Monty var alltid blid, ukomplisert og ikke minst frisk. Alle steder vi kom så fikk den vakre lille ponnien med ståman oppmerksomhet. Alle ponniryttere burde hatt en Monty. ️Liten men likevel størst.
Pernille vokste etterhvert fra den lille karen og heldige som vi var, så tok fôrrytter Mina over tøylene i tre år. De fortsatte seiersrekken og har vunnet flere klubbmesterskap , lag KM og flere seiere i hesteklasser.
Monty og Mina

Men i en alder av 23 år så begynte han å kjenne litt på det å være ponni på toppnivå og Mina nådde aldersgrensen som ponnirytter.
Da kom en liten søt jente som het Vilde inn i Monty liv. Hun og mammaen Trine har gitt Monty den vakreste, flotteste pensjonisttilværelse en ponni kan ønske seg.

Vilde og Monty

Han har fått leve som en ponni skal med masse kjærlighet, spist gress, vært på mange turer i skog og mark, på fjellferier med Vilde og pappaen , vært årlig julenissehest og Trines «hund» på tur.
Så takk Monty for alt du har gitt oss alle gjennom de 11 årene vi har eid og lånt deg.
Sov godt vakre ponni ❤