Kretstrening i Narvik

I helgen var Cecilie Schilbred i Narvik, nærmere bestemt i Sjomen, og holdt trening for kretsens ryttere. Nord Norge viste seg fra sin beste side med nydelig vær og fantastisk lys. I tillegg til 17 ryttere, store og små, som alle viste grunnridning og horsemanship av ypperste klasse så ble helgen helt perfekt! 

Den gode stemningen var til og se å føle på gjennom alle tre dagene, noe som virkelig gjenspeilet ridningen. Alle «heiet» på hverandre, filmet hverandre og fulgte ivrig med på undervisningen. På lørdagskveld hadde vi en sosial sammenkomst med god mat og teori etter maten.

«SIL-rytterne» ble etabelert i 1991, som en egen undergruppe av Skjomen Idrettslag. Klubben har ca. 70 medlemmer. Her er det både aktive ryttere, voksne som er med å drifte klubben, og ryttere på rekruttstadiet. Klubben har fokus på rekruttering, samtidig som den er opptatt av å videreutvikle de aktive rytterne i klubben.
De fleste rytterne i klubben rir på ukentlige treninger for klubbens faste instruktør Vera Aspeslett, som er utdannet ridelærer III og diplomtrener. I tillegg leier klubben inn andre trenere for å økte tilbudet til klubbens ryttere.
Det arrangeres ca 2-3 store stevner på hjemmebane i året, samt en del mindre klubbstevner. Stevner og treninger er dugnadsdrevet og alle klubbens medlemmer gjør alt de kan for å lage de beste stevnene og treningene som mulig.
Anlegget driftes av Narvik Rideskole og  Vera Aspeslett er daglig leder. Rideskolen tilbyr kveldskurs mandag-torsdag, ridetimer i helger og på dagtid, samt rideleir store deler av sommeren.
For meg som trener så blir jeg så glad og varm om hjertet når jeg får lov å ta del i slikt engasjement og rytterglede!
Tusen takk️, hilsen Cecilie.