En helg fylt med aktiviteter!

I helgen var det full aktivitet flere steder i landet, også utenlands.

 Ida Kristine Stavheim deltok på helgens trening. Foto: Helene Sørum

Skedsmo Rideklubb arrangerte dressur treninger med den danske dressur rytteren Lisbeth Seierskilde som et tilbud til dine medlemmer. Treningen ble avholdt på Stall Hexeberg i Frogner Kommune i flott vintervær selv om gradene viste minus 11.

Foto: Helene Sørum

Det var god stemning og godt oppmøte på tribunen av ryttere som ville se og lære.
Lisbeth er 32 år og har selv deltatt under OL for Danmark i London i 2012 og har utallige deltagelse på FEI stevner. En veldig lærerik helg for de som deltok og de som hadde møtt opp.

Pernille Høistad og “Roger”. Foto: Helene Sørum

I VG helg kunne du på lørdag lese om Line Moen fra Norge som tok drømme jobben blant sanddyner og araberhester. Les den herlige artikkelen om Line på VG pluss her.

Landslagsleder Kjell Myhre og Lillann Jebsen hadde samling med ponni- junior og ungeryttere på Norges Rytterforbund på lørdag, med blamnt annet foredrag av veterinær Ellen Margethe Giving fra Romerike HesteKlinikk. Ellen Margrethe har selv vært endel av satsnings gruppen i dressur i sine yngre dager og kjenner sporten vår godt, og nå som dyrlege blant oss.
Konsentrasjonen er på topp blant ryttere og foreldre og en lærerik dag på NRYF så klart! 🇳🇴

Cathrine Oppegård er fortiden bosatt på Flyinge i Sverige på andre året- På lørdag var hun til start med begge sine hester i Medelsvår A:1. Med Atomic (Arion van’t Hemmskind) ble hun plassert på en 4.plass med en totalsum på 66.880%. På Smedegårdens Luica red hun samme klasse og fikk en total på 62.821% som ble en 11.plass i klassen.

Videre var det også samling for landslag og elitegruppen for ponni i helgen. Her gikk de gjennom sportsplanen og aktivitetsplanen for sesongen 2018, samt laget spilleregler for gruppen. I tillegg har de arbeidet med mentaltrening og laget individuelle utviklingsplaner. Altså en motiverende og flott helg.

 

Skjer det noe hos deg? Send oss noen linjer da vel med et bilde eller to.
Husk å sjekk våre sider med dressur nyheter fra inn og utland⭐