Snart klar for debut i Grand Prix!

Alexandra Gamlemshaug Andresen skal innen oppholdet i Wellington, Florida debutere i Grand Prix med ikke mindre enn to hester, Borencio og  IPS Don Massimo.

For snart en måned siden startet turen over til Florida, nærmere bestemt Belltower Farm. Med på lasten har Alexandra med sine fire konkurranse hester, IPS Don Massimo e. Don Larino/ Santander H. Dice e. Desperados/ Lanthan, Empire B e. Sting/ 00 Seven, Borencio e. Florencio/ Lord Sinclair.

-Turen gikk veldig fint, selvom turen var lang. Hestene stod to og to i hver sin container. Hestene var rolige og hadde tilgang til mat og vann under hele veien. Sier Alexandra til Dressur Så Klart.

Formålet med å reise over Atlanterhavet med ikke mindre enn fire hester er nemlig å få bedre treningsforhold enn det vinteren i Norge tilbyr. Videre ønsker hun å få mer konkurranse erfaring i de høyere klassene. Andresen planlegger å bli værende i Florida til april. Etter hun kommer hjem igjen er planen å stille til start i EquiTour, Nordisk, EM og NM U25. Under hennes opphold skal hun debutere i Grand Prix.

Hvordan er det å konkurrere der i forhold til Europa?
-Det er veldig annerledes. Man kan ri enten nasjonalt eller internasjonalt på samme stevne. Man kan melde seg på klasser der alle rir hvilket som helst program de ønsker. Hvis du er den eneste i klassen så får du starte uansett. Sier Andresen.

Alexandra har for øvrig alt rukket å delta i sin første konkurranse i Florida på Empire B. Ekvipasjen red Prix St. George CDI3* og endte på en flott 2.plass med totalsummen 69.676%.

Vi gratulerer!