Vellykket L/E stevne hos Sørlandsparken Rideklubb!

Det ble fulle dager da det ble arrangert lands- og elitestevne med FH klasser på Sørlandet i helga.

 

Årets første elitestevne ble holdt på det flotte ryttersenteret til Sørlandsparken Rideklubb. Prestasjonene og resultatene lover godt for årets sesong, og det blir spennende å følge med videre. Med syv klasser og 61 startende var det å forvente lange dager, men heldigvis var det varme og mat å finne i den koselige kafeen til Epona.

Anne Ådneram og Holmens Facos åpnet begge stevnedagene, og fikk en velfortjent førsteplass i sin LA-klasse på søndag!

Etter litt frem og tilbake med stevnets starttider på lørdag, fikk stevnets første deltager innta banen klokken 8.00 på morgenen. Siste ekvipasje hadde starttid klokken 19.12, så det ble lang og kald dag for dommere og stevnearbeidere.

Stevnets høyeste prosentscore på hele 76,3% ble gitt til Helena Liholt Gulli og Tobajo Picez etter å ha levert et strålende Prix St Georg program på lørdag. For en ekvipasje! Også søndagen stakk de av med seieren i sin klasse – Intermediaire I – etter å ha fått slående 74,6%.

Helgas gullponni var Schermeer’s Hof Simba som red til seier begge dager sammen med Madelen Olsen. De scoret 71,4% i lørdagens lagprogram for ponni, og 68,9% i det individuelle programmet på søndag.

Carmen Grønvold Johannessen har gjort en glansfull overgang fra ponni til junior i år, og vant juniorprogrammet på lørdag sammen med sin Don Chameur etter å ha ridd til 66,6%. På søndagen var det derimot Siri Thelle Tønnessen og Bonifatius 8 som kunne kapre den trefargede sløyfen etter at de leverte inn et program til 67,5%.

Det klaffet også for Rachel Victoria Legreid og Jetis Avenue i helga, og de vant begge sine FH-klassene etter flotte runder scoret til 71,9% (lørdag) og 64,1% (søndag).

Astrid Rikheim og Cartier kapret førsteplassen i sin første start i Intermediaire II i 2018!

Til stor glede er Astrid Karen Westberg Rikheim og Cartier tilbake på konkurransebanen, og sammen red til 63,9% på lørdagen i Intermediaire II og med det tok seier i sin klasse. Søndagens Grand Prix ble vunnet av Margrethe Janbu og Højersmindes Rositta som scoret 63% for sin runde.

Også stevnets L-klasser var full av kompetent ridning, og lørdagens LA:3 klasse ble vunnet av Frøydis Ohr og langbente Le Roi de Fontaine FLB som sammen red et nydelig program til 68,8%. Begge stevnedagene var det Anne Ådneram og Holmens Facos som var førstemann på banen, og på søndag satte de også en uslåelig score på 67,2% i LA:5, og fikk dermed førsteplass i sin klasse.

Tobajo Picez skinner som den stjernen han er! De satt ny personlig rekord i helga da de fikk 76,3% for sitt PSG program.

I MB:2 var det Elise Hovlandsdal og Entre Cote som var overlegne med 66,2% og fikk håndhilse på dommeren først. Mens i MB:3 på søndag kunne Kirsti Svaboe og Finesse godte seg med seier etter de ble belønnet med 67,3%.

Tross kulde, regn og mørke dager var det et flott stevne som Sørlandsparken Rideklubb arrangerte for oss, og det gode opplegget de tilbyr er nok en stor del av grunnen til at alle gleder seg til stevner på Epona!

 

 

Det er bilder av alle ekvipasjer fra lørdagens klasser! For kjøp av bilder, kontakt Ane Helena Tveit Nilsen på facebook (https://www.facebook.com/dressurfoto/)  eller på epost (ane-tn@hotmail.com).

 

Flere bilder fra stevnehelgen:

Marie Hoff og River Dance har virkelig funnet tonen, og de fikk både en andreplass og en tredjeplass i PSG og MA:1 i helgen.
Jorunn Buer og vakre Couto Dos Pardinhos fikk 53% og 65% av de forskjellige dommerene for sitt MB:2 program på lørdag.
Stevnets første stevne, LA:3, ble vunnet av Frøydis Ohr og Le Roi de Fontaine.
Elizabeth Wennesland red hennes Bacchus til andreplass i lørdagens LA:3 etter å ha ridd et flott program til 67%.
Siri Thelle Tønnesen og Bonifatius 8 plasserte seg i toppen begge dager; de fikk på lørdag andreplass i lagprogrammet for junior (66,5%) og vant det individuelle juniorprogrammet på søndag (67,5%)!
Det var en ren fornøyelse å se Elise Hovlandsdal og elegante Entre Cote danse seg til topp i MB:2!
Aldri har en hest blitt gitt et mer passende navn! Kristin Svaboe og Finesse.
Med prosenter på 68% og 71% i helga og to førsteplasser, har Madelen Olsen all grunn til å være fornøyd med sin Schermeer’s Hof Simba.
Sørlandsparken Rideklubbs egne Rachel Victoria Legreid og Jestis Avenue gjorde klubben stolte på hjemmebane da de vant begge FH klassene i helga med 71% og 64%!
Grand Prix-vinnerne: Margrethe Janbu og Højersmindes Rositta!
Carmen Grønvold Johannessen og Don Chameur sjarmerte seg til topp i lørdagens juniorprogram!