Samling uten hest ble avholdt

I helgen 6. og 7. januar 2018 ble det avholdt samling uten hest på Norges Idrettshøgskole NHI. Dette var også et jubilemum da det var 10 gang denne samlingen ble avholdt. 

Over to dager arrangerte Norges Rytterforbund (NRYF) samling uten hest oppe på Sogn. Her var det 300 deltakere som møtte opp i tvers av grener og fra ponni til senior.

Håndballens Dream team! De trollbandt salen og engasjerte hele gjengen. Håndballdommere Kjersti Arntsen og Guro Røen. Her avbildet med Geir fra NRYF som var konferansier under hele helgen. Foto: Elizabeth Farbrot. 
Kokken Hans med sitt team. Foto: Elizabeth Farbrot.

Dressur- sprang og FH i skjønn forening som ble åpnet av NRYF sin President Tore Sannum. Videre var det også trener seminar og faglig påfyll fra alle kanter.

Nina Johnsen som er sportssjef i NRYF avbildet med idrettspsykolog Fam. Fam Lockert har selv vært sprangrytter på høyt plan, idag har hun skiftet gren til polo. Men med hennes bakgrunn kan hun lett sette seg inn i forskjellige situasjoner med tanke på trening og stevner. Foto: Elizabeth Farbrot

Veterinær fra Rommeriksklinikken Ellen Margrethe Giving som med på det norske landslaget som veterinær i to år, og selv vært dressurrytter på høyt nivå holdt et foredrag om Antidoping og reise med hest. Noe som kommer godt med når vi alle er ute å ferdes med hest.
Kokken Hans med sitt team har i 6 år sørget for god mat under dagene på Idrettshøyskolen.

Sportskoordinator Ingeborg Simensen avbildet sammen med to deltagere. Foto: Elizabeth Farbrot.
Ingen over og ingen ved siden av! Han trollbandt salen som rommet ca 300 personer, vi ønsker mer av denne karen her, helt klart! Hvilke mål har du satt deg ? Svenske Jens Fredricson avbildet med Norges Rytterforbund sin sportssjef Nina Johnsen som selv har vært rytter på topp plan og kjenner godt hestesporten. Foto: Elizabeth Farbrot.

I tillegg var det foredrag om digital kompetanse med Dina Daalaker.
Men super bra informasjon og bevisstgjøring -Må alle kjenne til alt om deg?
Videre var det foredrag med doktor Franz Kasin som kunne forklare oss om medisinering og meg som utøver. Pass på hva som er på dopinglisten!

Primus motor og full kontroll etter 6 år bak spakene nemlig: Sportskoordinator sprang i Norges Rytterforbund Heidi Nässelkvist. Foto: Elizabeth Farbrot.

Konferansen ble avsluttet med NRYF sin Generalsekretær Ellen D. Scheel.