AEG, Arctic Equestrian Games 2018

Vinterens høydepunkt for de fleste av oss! Igjen leverer stevneleder Eirik Berentsen er variert program med noe for oss alle som er glad i hest. Hold av datoen, AEG foregår i perioden 15.-25. februar 2018.

For oss dressur interesserte vil AEG være et av høydepunktene da det står tre stjernes dressur på programmet. Dessverre ble det under Kingsland Oslo Horse Show 2017 ikke vist dressurklasser så det er gledelig at det blir tre stjerners dressur under AEG for dressurfolket.

Fikk du ikke med deg hvorfor det ikke var dressur under KOHS? Les det her.

Det er et spennende program med både CDI klasser for de alderbestemte klassene og CDI3* både i lilletur og storetur. Videre er det også FERD Comeback Cup i dressur. Ikke nok med det men det blir også spennende clinicer under AEG, tirsdag 20.02.18 vil det bli clinic med den tyske landslagstreneren Hans Heinrich Meyer Zu Strohen. Onsdag den 21.02.18 kommer ingen andre enn selveste Kyra Kyrklund! Clinicene er sponset av FERD, så en stor takk til FERD ved Kristin Andresen som gjør det mulig å hente inn så dyktige personer til Norge.

Årets vinner av FERD Comeback Cup, Torunn Knævelsrud og Thammy. Her avbildet sammen med Kristin Andresen. Foto: Rebecca Mender.

Ikke kjøpt billett enda? Gå inn her.