Hest er for alle

-Hele målet mitt når jeg sa ja til intervjuet var å få vist alle jenter og gutter i alle aldrer var at hest er for alle, uansett hvor eller hva du kommer ifra, sier Jacqueline til Dressur Så Klart.

Jacqueline vokste opp med narkomane foreldre som ikke var i stand til å ta vare på henne. Etter å ha bodd med foreldrene sine de første fire årene, kom barnevernet inn i bildet. Da ble hun plassert på barnehjem, deretter et ventehjem, og til slutt ble hun plassert i et fosterhjem på Teie. Hun mistet sin biologiske mamma og pappa da hun gikk i åttende og niende klasse.

Dyrene ble redningen
Hver eneste dag syklet Jacqueline en mil til Nøtterøy Ridesenter for å være i stallen. Dyrene ble hennes redning.

-Stallen og dyr generelt tror jeg redder veldig mange liv. Der dugde jeg til noe. Jeg følte hestene trengte meg. Det å føle at man har en verdi er enormt viktig – og akkurat dét følte jeg at jeg hadde der. Jeg er så takknemlig for all den tiden jeg fikk tilbringe i stallen. Den dag i dag lar jeg jenter hjelpe meg med hesten min, fordi jeg vet hvor mye det betydde for meg.

Foto: Anja Ka

 

Les hele intervjuet her.

Har du selv opplevd lignende? Eller har du/dere tiltak for unge som sliter? Ta kontakt oss på charlottemoen@gmail.com