Klubbmesterskap med en vri!

02-03/12 ble det arrangert klubbmesterskap i dressur og sprang på Grenland. For første gang prøvde vi på et kombinert mesterskap i tillegg, noe som førte til rekord stort deltagelse i dressur av egne ryttere med 47 startende lørdag!

LC:3 klubbmester ponni

Noen få ekvipasjer startet til og med to klasser og flere sprang ryttere startet 2-3 hester, så det ble 26 ekvipasjer til start i LC:3 hvor av det var 3/4 var sprangryttere! De litt mere modige sprangryttere meldte seg i LB og en i LA:3!

LC:3 klubbmester hest

I tillegg hadde vi MC klasse og ryttertest for de minste, her ble det dessverre kun to til start og de fikk mye applaus og stort oppslag i Telemarks Avisen, siden det var så stor deltagelse måtte vi finne en dommer til i tillegg til Tone Markussen, så da sa Lise Stokke seg villig til å dømme LC.

LB:3 klubbmestere

Vi i dressuren er veldig imponerte av utfordringen alle sprang rytter tok, dessverre så var det ikke mange dressurryttere som ønsket å være med på sprang, vi var kun 5-6 stk hvor jeg som hadde vært pådriver til kombinert jo også måtte til pers, så da ble sprangkarrieren tatt opp etter ca. 35 år, som eldste rytter ble det bølgen på tribunen.

MC:1 klubbmestere

Med vennlig hilsen

Pernille Poulsen