Tre nye DDII er godkjent!

Første helgen i november den 04-05 ble det avholdt Dressurdommer kurs på Frederiksborg Hestesenter.

Trond Asmyr var en av kursholderne.

Denne helgen var satt av til de som ønsket å gå opp til DDII og de som allerede var DDII men ønsket å friske opp kurset. Kursholderne var de dyktige dommerne Torunn Knævelsrud og Trond Asmyr. Gjennom kurset fikk deltagerne god input og ny lærdom som kan brukes både i egen dømming, trening og ridning.

Torunn Knævelsrud holdt sammen med Trond Asmyr DDII kurset på Frederiksborg Hestesenter i november.

Frederiksborg Hestesenter hadde flotte fasiliteter for å avholde et slik kurs, og ikke minst for en service! Her var det fine lokaler, rent og ryddig, god mat og dukket det opp et lite problem så ble dette fikset med et smil. Med andre ord, et flott sted å arrangere kurs på!

Etter denne helgen ble det altså autorisert tre nye DDII i Norge, de er som følgende:

Charlotte Moen

Anita Simonsen

Marte Sneeggen

 

Dressur Så Klart gratulerer!