DRESSURSTEVNE I ÅSANE RIDEKLUBB 18-19. NOVEMBER 2017

Et variert klassetilbud var satt opp. Bla med innlagt 1 avdeling i ComeBack og innlagt klubbmesterskap. I tillegg hadde vi klubbstevne med ryttertester, etter D-stevnet var ferdig søndag.

Godt humør i sekretariatet.

Det er ikke så lett å arrangere stevner på vinteren i Bergen. Været var ikke helt på vår side denne helgen. Lørdag var det meldt mye vind og snøbyger, søndagen var det meldt pent vær men kaldt. Det var derfor ikke mulig å bruke vår flotte utebane som oppvarming. Dessverre var påmeldingen noe begrenset til stevnet. Kun en ekvipasje stilte i Comback Cup. Klubbmesterskapet måtte dessverre utgå. Pga været fikk vi også noen avmeldinger.

Celine og Athos vant LC3 søndag.

Like fult, vi bestemte oss for å gjennomføre stevnet, ingen av de oppsatte klassene måtte utgå. Alle klassene fikk sine premievinnere. Tilreisende ryttere var fornøyd og vi fikk gode tilbakemeldinger. Hovedarenaen, den nye store ridehallen vår fikk gode tilbakemeldinger.

Vinnere av klasse av LB4 Siri Øksnes og Nina Dalen.

Siden rubbhallen vår er gammel og full av hull i taket, valgte vi puljevis oppvarming lørdag, dette førte jo til at dagen ble lang, men alle var likevel i godt humør. Søndag valgte vi å la oppvarmingen gå i rubbhallen, uten puljeoppvarming. Dette førte jo at noen synes denne ble noe begrenset.

Odd Molly blir gjort klar til stevne av Sandra og Amalie.

Dette var imidlertid siste gang vi trenger å benytte denne gamle hallen som oppvarming til stevne. Ny hall er levert og bare venter på å bli montert, klubben selger led-lys til inntekt til nytt underlag. Vi ser frem til å kunne ri i en ny flott og isolert rubb-hall med nytt underlag. Det er rideskolen vår som i hovedsak benytter denne hallen, så dette må jo være årets julegave.

Kun en ekvipasje stilte til start i Comback Cuppen (som var innlagt i klasse 1 LC3). Dette var vår egen Nina Dalen med sin flotte Athos. Hun vant like godt klassen totalt med 63,4%. Nina stilte også til start i klasse 2 LB4 her ble hun nr. 2.  Klassen ble vunnet av Siri Øksnes med Beber Van Nieuw Bijstervelt.

Klasse 3 LA3, ble vunnet av Åsane rytteren og rideskole instruktør, Sandra Johannessen Hordvik med Odd Molly med den flotte prosenten på 69,630.

Odd Molly deltok også i søndagens klasse 6, LB, denne gangen med Amalie Sofie E Kvamme. De vant klassen med hele 70,385%.

Øvrige resultater finnes her: http://www.horsepro.no/index.php?r=show/event/event&eventId=13428#theCompetitionList

Tone Blindheim og Jarex vant MB2 på søndag

I tillegg til D-stevnet hadde vi satt opp et klubbstevne med ryttertester. Dessverre var nok klubbens medlemmer noe beskjedene her og kun to var påmeldt i RLC1. Dette var søskenparet Celine og Nathalie Svanevik Hølleland. Disse deltok å hver sin skolehest og gjennomførte på en fin måte.

Åsane rideklubb takker med dette alle som gjorde det mulig å arrangere stevnet, både utøvere og medlemmer med en fenomenal dugnadsånd.

 

Mvh Rita Pedersen

Stevneleder