Utvidet Klubbstevne på Åros Ridesenter

Kristiansand og Søgne rideklubb har god erfaring med å arrangere sprangstevner, men etter hvert er det også flere av medlemmene som har etterlyst mulighet for dressurstevne, så da var det bare å prøve å arrangere det. 19. november var det klart for utvidet klubbstevne på Åros ridesenter i Søgne.

Premieutdelingen i LA hvor Marit Bøhn/Showtime (III) fra Vennesla rytterforening oppnådde 64,194 %.

Etter en kald natt var det  frost i bakken utendørs, så det måtte improviseres med oppvarming i en del av ridehuset.

Mange av de startende var nok litt nervøse, for noen var det deres første dressurstevne. Men det var egentlig ikke så mye å frykte. Steward Ingrid Rosseland var på plass med god oppmuntring og gode råd før start. Inne ble ridningen vurdert av dommer Aina Emilie Skåland. Når noen slet med å huske programmet, var hun vennlig og ledet rytterne inn på rett vei igjen – og alle fikk fullføre programmene sine.

Christin Helene Christiansen Jordbrudal/Endahlgårdens Pallini fra Marnardal kjøre- og rideklubb i LB

Det kom også en del ryttere utenfra for å delta i klassene som også var åpne for andre klubber.  Det var ryttere fra Vennesla rytterforening , Sørlandspaken rideklubb, Rosseland ryttersportsklubb og Marnardal kjøre- og rideklubb. Til sammen var det 20 startende.