Ellingsrud Ridesenter er reddet!

Den 16. november fikk eier Bente Dørum en gledens nyhet, Oslo kommune gir hele 5 millioner kroner for oppussing av ridesenteret.

Tilstanden på stallen på Ellingsrud Ridesenter er så dårlig at eierne og ansatte var forberedt på å legge ned. Men torsdag dukket idrettsbyråd Rina Mariann Hansen opp med fem millioner kroner i julegave.

Velkommen til Ellingsrud.

I sommer kom det frem at stallen er så dårlig stand at gulvet kan rase når som helst. Derfor ble leieavtalene med eierne av de 48 hestene sagt opp. De ble i høst flyttet til andre staller. Dette skapte stor sorg hos de som har hatt glede av å hatt hestene sine på Ellingsrud i en årrekke.

 

Les saken i sin helhet å se film fra overrekkelsen her.

Dressur Så Klart håper snart å se Ellingsrud Ridesenter i full drift!