Dressurtrening med Lisbeth Seierskilde

I helgen var det klubb trening i dressur for Skedsmo Rideklubb sine medlemmer. 

Den 28. og 29 . oktober tok den danske berideren Lisbeth Seierskilde sin første tur til Norge for å undervise. Til tross for at Lisbeth kun er 30 år har hun en lang karriere som dressurrytter, har blant annet vunnet DM og har flere starter innen for Grand Prix internasjonalt.

Skedsmo Rideklubb ønsker å gi noe tilbake til sine medlemmer. Flere av medlemmene ønsket en klubbtrening, derav gikk styret i gang med å finne en trener, og dressur er først ute med sin klubbtrening. Valget falt på Lisbeth fra Danmark.

Lisbet er en meget engasjert trener, og finner løsninger for alle. Foto: Elisabeth Røisli

Hele 14 medlemmer fikk dermed i helgen glede av Skedsmo Rideklubb sin første klubbtrening i dressur. Selve treningen ble avholdt på Stall Øvre Hexeberg. Kurset var over to dager med en rideøkt hver dag, lunsj begge dager og teori på lørdag kveld. Prisen ble kun på 1000,- per ekvipasje og klubben dekket resten, som et bidrag til medlemmene.

 

Et godt tiltak og lærerik helg for klubbens medlemmer!