Silje Bakken blir trener for unghestene

Grenutvalget i Dressur har gleden av å invitere til unghestsamling helgen 18. og 19. november 2017 på Tanum Ridesenter. Trener for unghestene er Silje Bakken.

Silje Bakken er 34 år, opprinnelig fra Hamar. I 2005 flyttet hun til Danmark for å begynne på utdannelsen som Berider. Her gikk hun i lære hos Per Skjærbæk. Hun ble ferdig med utdannelsen i 2011 og var ansatt hos Per Skjærbæk i tre år etter utdannelsen. Her fremviste hun hingster for Tailormade Horses.
Meritter: 
Hun var på landslaget for Norge i 2003-2004 som Young rider. Sesongen 2004 deltok hun i Nordisk, EM og NM. Videre har hun vært med å tatt gull fire gnager under Lag NM.
Har de siste 6 årene hatt flere hester med i DSA finalen. Blant annet 4 hester i fjor og 4 hester i år. Vinner av flere kvalifikasjoner. Hun har hatt topp plasseringer med Tailormade Lancelot, Attention og Ralph Lauren og L’espoir.
De tre siste årene har hun hatt hester med i det velkjente unghestchampionatet i Herning.
Her fikk hun topp plassering med hestene Vadestedet’s Daylight og Bonjour Majlund.
-I 2017 hadde jeg 4 hester kvalifisert som den første noen Sinne. Og det ene var Vinner av egnethedstest i Hjallerup. Sier Silje til Dressur Så Klart. 
 Silje har deltatt i unghest VM hele tre ganger! Hun deltok i UVM for Norge 2012 og 2013 på EK’s Ment II Be og i 2017 for 7 års på Bøgegårdens Santiago. Sistnevnte ble plassert i trøste finalen.
-Jeg synes det er en utrolig spennende oppgave og stå som unghest trener.  Det kommer flere og flere gode hester til Norge og jeg vil være med til å utvikle disse ekvipasjene så man kan heve nivået på unghestridning i Norge. 
Ønsker du å delta? For mer informasjon og påmelding se her.