Ellen Birgitte Farbrot vikarierer for Christine Øye-

Da Christine (Tine) Øye snart går i barsel har Ellen Birgitte Farbrot takket ja til å vikariere for henne. Neste helg inviterer Grenutvalget i dressur til treningssamling for ponni, children, junior, ungryttere, U25 og senior.

-Jeg er veldig beæret over å ha fått denne tilliten av Norges Rytterforbund, og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, selvom det kun er for en kort periode. Sier Eller Birgitte Farbrot til Dressur Så Klart.

Ellen Birgitte er 32 år, født i Oslo, har samboer og er bosatt i Danmark på det syvende året. Innen for utdanning gikk hun på Handelsgymnasiumet og BI hvor spesial feltet ble forsikring og hun arbeidet senere i KLP Forsikring. Videre er hun også DD2, men dette praktiseres ikke nå på grunn av egen ridning som tar mye av hennes tid.

Hun har holdt på med hest hele livet, kanskje ikke så rart når foreldrene har drevet stall sammen i 28 år og langt over gjennomsnittet aktive innenfor hestesporten. Ellen Birgitte fikk sin første shetlandsponni når hun var 5 år gammel. I starten var det ikke dressur som var favoritten hos EB, som hun kalles til vanlig. Denne tøffe dama har deltatt i Norges serien i sprang, i 140cm! Videre drev hun med feltritt i 3 år før dressuren tok overhånd.

Sitt første NM red hun for 20 år siden. Siden den gang har det blitt flere meritter:

6 NM Gull

6 NM Sølv

5 NM Bronse

3 Nordiske Bronse medaljer

Deltatt:

2 VM

1 EM

2 Unghest VM

Vunnet og plassert i stort antall internasjonale Grand Prix og Lilletur.

Århus mester i Prix St. George

Har utdannet 8 hester hele veien til Grand Prix

 

Til daglig er EB daglig leder på Følle Strandgaard. Dette er et stutteri med rundt 60 hester, og et godt utvalg ponnier. Totalt er det 15 hel- og deltidsansatte på Følle. -Jeg stor trives i min jobb, liker utfordringer og tenker gjerne løsninger ut av boksen- ingen hest er lik og de må behandles deretter. Ikke nok med at hun er daglig leder på et stort stutteri, men EB rir daglig 10-13 hester. Og helgene går med til trening, undervisning, kåringer og konkurranser.

Jeg gleder meg på Tines vegne og ønsker henne en fantastisk barsel.

 

Har du ikke meldt deg på enda? Fristen går ut fredag 13.10.17

For påmelding se her.