UK Stevne Melhus Hestesportsklubb

Melhus Hestesportsklubb arrangerte utvidet klubbstevne med innlagt klubbmesterskap den 23.-24. september 2017.

Hele helgen ble en veldig fin opplevelse både for hest, rytter, publikum, hestepassere, teknisk personell og annet behjelpelig mannskap. Været var på sitt beste begge dagene med blå himmel og en god sommertemperatur. Stevnet ble holdt på Skjetlein Videregående skole hvor flere kommenterte hvor fin arena dette var for å arrangere stevner på, “dette må dere gjøre mer av”! Vi i styret synes stevnet gikk veldig bra og gleder oss allerede til neste arrangement vi skal holde her. Mest sannsynlig blir det pay and jump og pay and ride som vil bli 21. – 22. oktober 2017.

Vinnere av klubbmesterskap lilletour dressur 1.plass Camilla S. Tønseth og Royal Cash 2.plass Sarah Ringstad og Fakelas 3.plass Julie Hokseggen og Galante
Vi er veldig takknemlige for alle som har stilt opp både fra og utenfra klubben. Vi hadde ikke klart å arrangere dette uten hjelp fra dem. Noen lagde titals liter med vaffelrøre, andre sto portvakt i flere timer. Vi vil også takke dressurdommer Thuva Klaussen som kom flyvende for å være dommer hos oss. I tillegg til steward Monica Haarberg Jensen og stewardaspirant Lene Meistad som stilte opp både på sprang- og dressurdagen. Vi må også gi en stor takk til sprangdommer Camilla S. Tønseth og banebygger Ingrid-Kristine Lersveen for kjempefine baner og god bedømming under sprangstevnet.
Vinnere av klubbmesterskap storetour dressur 1.Plass Cecile Næss og Odina 3.plass. Monica Larssen og Aurelo XVIII
Vi er ikke en av de største klubbene, men vi har bevist nok en gang at stevner kan vi arrangere. Vi hadde til sammen 99 starter i både sprang og dressur. Utrolig moro at så mange hadde mulighet og lyst til å delta. Det er moro å være arrangør når utfallet blir som denne helgen.
Vinnere av klubbmesterskap storetour dressur. 2.plass Tonje Gullikstad og Diva