D-stevne med innlagt klubbmesterskap på Sørbyøya Hestesenter 24.09.17

Foto: Benedicte Lysnes

Søndag 24.09.17 var det klart for D-stevne i dressur med innlagt klubbmesterskap for Larvik og Sandefjord Rytterklubb (LSRK) på idylliske Sørbyøya Hestesenter. Sørbyøya har oppgradert de siste årene med nytt ridehus og ny stall, og er en av flere arenaer klubben får bruke til stevner. Dette er viktig for å få med flest mulig til sporten vår.

Tidligere var LSRK en sterkt sprangpreget klubb, men i de siste årene har dressurmiljøet blomstret opp og vi har en god gjeng som rir. I tillegg hadde klubben en deltaker i junior-klassen i NM, Hedda Thomassen og Walther, som fikk 9.plass sammenlagt. På årets kretsmesterskap stiller klubben med hele 4 lag, fra LB til MB!

Stemningsbilde fra LC (Linnea Linderoth på Tira) Fotograf: Ina Bakke

Det som kjennetegner dressurmiljøet i klubben er inkludering og vilje til å hjelpe til. Det er sjelden vanskelig å fylle opp alle funksjonene som trengs for å gjennomføre stevner.

I helgens stevne var det flere ryttere som debuterte med dressur, blant annet klubbens egen nestleder, Henning Skoli, som debuterte på lånt hest. Han fikk også egen artikkel i Sandefjord Blad.

Henning Soli har vært “hestepappa” i 16 år, sist helg debuterte han på hesteryggen. Foto: Benedicte Lysnes

Det ble i helgen kåret klubbmester i klassene LC, LB og LA.

Klubbmester i LC ble Sandra Christin Børresen på Gørklintgårds Diva. Sølvet gikk til Beate Gifstad på nok en Gørklintgårdhest; Gørklintgårds Don Delano, og bronse ble delt mellom Marianne Waaler på Bøgelys Siska og Christine Ønvik Olafsen på Star Anise.

I LB ble Malin Eie Svendsen og Bulmers W klubbmester. De tok også gull i fjor, da i LC. Sølv gikk til Linette Olsen på Skyhagens Medora og bronsen gikk til Regine Knutsen Borge på Mirage IV.

Klubbmester i LA ble Helle Denise Hagen og Look Alike. Sølv fikk Bente Eilertsen på Frydenlunds Elegance og Sandra Lysnes på Østergårdens Florenci tok bronse.