Flotte prestasjoner under EM!

Dag 1 er over for Young Riderne under EM i Roosendal, Nederland. 63 deltagere konkurrerer om finaleplass. Alexandra Gamlemshaug Andresen på Empire B ligger på en foreløpig 3. plass!

Da det er så mange deltagere med under EM er de nødt til å dele opp klassen over to dager da det skal være de samme dommerne for alle. 3 av 4 norske har i dag ridd, 39 av 63 deltagere har i dag konkurrert. Foreløpig ligger Alexandra Gamlemshaug Andresen på Empire B på en flott 3. plass til 70.816%! Videre i dag har også Mathilde Nilseng Mellerud på River Dance II levert en flott program til 67.763%! Dette er en foreløpig 16. plass. Den første norske som red i dag var Kristin Lie Aas på Danois som ligger som nummer 19 med 67.263%. Vi fikk en prat med Kristin etter dagens ritt, -Jeg var oppe 04 da jeg hadde starttid klokken 07.00. Det var greit å ri så tidlig da det var kjølig enda og rolig rundt arenaen. Videre sier Kristin at hun er fornøyd med dagens ritt, Danois var mer avslappet og bedre enn på onsdag. Hun føler selv også at hun kom mer til ridning i dag, for det krever sitt å ri et mesterskap som EM. Dessverre fikk Kristin en feil i den ene serien og piruettene ble litt for store. Disse kostet dyrt, og under en så tøff konkurranse har man ikke råd til sånne feil.

Vi ønsker lykke til videre i EM, og krysser fingrene for finaleplass!