Velkommen til et nytt “Godt nok” arrangement

 

Ikke meldt deg på til “Godt nok” enda? Det er fortsatt ikke for sent! Nannestad Hestesportsklubb gjentar fjorårets arrangement lørdag den 23. september 2017 på Østre Mørdre gård, Årnes.  Også denne gang med programridning i LC og LB.

Godt nok er et tiltak for voksne ryttere som ønsker et sosialt fellesskap rundt hest og ridning og som samtidig ikke nødvendigvis føler seg i målgruppen for vanlige konkurranser.  Mange av disse rytterne ønsker et nettverk i samme aldersgruppe og nivå; kanskje både ridemessig og ambisjonsmessig.  Den vanlige stevnearenaen kan av ulike grunner virke avskrekkende, men mange voksne ryttere kan alikevel tenke å pynte seg og hesten for å delta i et arrangement. Tanken bak tiltaket er at du rir godt nok – derav navnet – og hesten er god nok til at man kan treffes og ha en hyggelig dag med hest og rideglede i sentrum.  Dette innebærer at man ikke bare rir, men at dagen fylles med forskjellige innslag/orienteringer rundt hest og ridning og avsluttes med et sosialt fellesskap som inkluderer varm lunsj.

For å kunne delta, må du være over 40 år og  ikke tidligere ha ridd godkjent MB i dressur eller høyere.  Overkvalifiserte deltagere vil bli vennlig, men bestemt avvist! Medlemskap i en klubb tilsluttet NRYF er et krav da arrangementet følger rytterforbundets reglement.  Det er ikke nødvendig å ha rytter- eller hestelisens, men hestepass og gyldig vaksinasjon må vises ved ankomst.

Funksjonærer fra Nannestad Hestesportsklubb vil være behjelpelig med parkering, registrering og andre oppgaver som kan by på utfordringer.  Nøl ikke med å be om hjelp!  Det vil være rideinstruktør  på oppvarmingsbanen dersom det er ønskelig med bistand.

Torunn Knævelsrud vil bedømme programridningen og gi tilbakemelding muntlig direkte – og kun til –  hver enkelt ekvipasje etter gjennomført program.

Etter at alle deltagerne har gjennomført sitt program, blir det felles varm lunsj med interessante clinique for motivasjon til videre trening.  Torunn Knævelsrud vil også oppsummere dagens opplevelser og gi gode råd for veien videre i den daglige treningen. Dommerprotokollene vil bli utdelt helt avslutningsvis under lunsjen.

Elizabeth Farbrot fra DRESSUR så klart! kommer til å holde et innlegg som helt sikkert vil motivere og inspirere videre.

Ilset Salmakeri vil i også i år ha stands med mye flott utstyr til både hest og rytter.  Her kan du også få råd om saltilpasning av fagfolk!

Husk rikelige kontanter til kiosken som er åpen frem til lunsj. Kiosken vil også ha tilbud til den firbente.

Husk å melde fra om du har med deg hestepasser som også skal delta på lunsjen.  Dette av hensyn til bestilling av den varme maten.

Det er anledning til å delta på arrangementet uten hest dersom man fyller kvalifikasjonskravene.  Det er da ikke krav om klubbmedlemsskap.

Programmene som settes opp er LC2 og LB3.  Hver ekvipasje har anledning til å ri ett program.

Pris pr ekvipasje for programridning inkl lunsj kr 500,-

Pris pr deltager uten hest inkludert lunsj kr 300.-

Påmelding gjøres pr mail til: randi.haukebo@gmail.com

Ved påmelding oppgis: deltagerens  navn og alder, deltar med eller uten hest, hvem hesten er (navn, alder, type), programmet du ønsker å ri, hvilken klubb du er medlem av, mailadresse og telefonnummer.  Videre skriv gjerne en presentasjon av deg og hesten som speaker kan videreformidle.

Antrekk for ekvipasjene: gjerne pyntet som til stevne eller lignende.

Programridningen vil foregå i 20×60 m ridehall.  Oppvarmingen vil finne sted på stor utendørsbane.

Oppstalling i dagboks på Mørdre bestilles direkte med Mari Korsmo på telefon 41551698.

Frist for påmelding er 10. september 2017.  Påmeldingen er bindende.

Kontaktpersoner for Godt nok! Pr telefon er:

Randi Haukebø 98624444

Veronica Granerud 94855611

Elisabeth Knutsen 99008802

Bruk gjerne samme mailadresse som påmeldingen sendes til, for øvrige spørsmål også!

NHSK forbeholder seg retten til å begrense antall deltagere ved høyt antall påmeldte.

NB! Informasjon om betaling/kontonummer vil sendes deltagerne ved utløp av påmeldingsfristen.  Det vil kun være mulig med betaling til kontonummer, og betalingen skal være registrert før arrangementet.

Etter påmeldingsfristen vil det bli sendt ut ridetider (åpning kl 10.00) pr mail til deltagerne, samt øvrig relevant informasjon.

Velkommen skal alle kvalifiserte være! Vi i NHSK gleder oss til en hyggelig dag hvor alle rir Godt nok!