God prestasjon av de norske!

Norge ligger som foreløpig nummer 6 i lagkonkurransen!

I går var det Kristiane Askim Hillern og Carmen Grønvold Johannessen som skulle til pers. Men på grunn av de enorme nedbørs mengdene som kom i går har ikke de siste 5 fått ridd sine program. Arrangøren valgte da å avlyse de siste 5. Disse 5 vil da ri etter feltritt dressuren i dag. På grunn av dette er det kun foreløpige plasseringer. Men Kristiane red til flotte 69.308% som holder til en foreløpig 13. plass. Carmen leverte også et solid program til 68.692% som er en foreløpig 18. plass av hele 65 startende!

Ikke nok med det, men lagmessig etter første runde ligger Norge på en foreløpig 6. plass! Flott prestasjon av de norske så langt!

Følg med på våres Facebook side for flere oppdateringer om de norske ponnijentene under EM.

Resultater finner du her.