Landslaget er på vei!

De dyktige ponni ekvipasjene til Norge er godt på vei ned til Ungarn, hvor de skal representere Norge under EM for ponni neste helg.

Jentene lader opp til siste etappe

 

Laget møttes i Bovenau i Nord-Tyskland på torsdag ettermiddag da Kristiane kom direkte fra Danmark mens de andre hadde hvilt en dag etter reisen fra Norge. Laget reiser samlet og har valgt å kjøre om natten pga temperatur og trafikk på de tyske motorveiene. Fredag morgen kom dem frem til Neumarkt hvor vi har overnattet. I dag har alle jentene hatt en kort rideøkt, og alle ponniene virker friske, raske og myke i kroppen.

Ponniene har klart reisen bra så langt, og drukket og spist godt. I kveld, lørdag kl.21 kjører laget videre de siste 700 kilometerne til Kaposvar, og forventer å være fremme før kl.08 i morgen tidlig når stallene åpner.

Været har vært deilig i syd Tyskland, stallene er fine og de øvrige fasilitetene er gode med 2 utebaner, 2 ridehaller, gressbane og fine kjølige staller. Alle gleder seg til å komme frem i morgen!

Følg med på Dressur Så Klart her og på Facebook hvis du ønsker å følge de dyktige ponni rytterne til Norge under EM.

Link til EM finner du her.