Utvidet Klubbstevne på Gjøvik Rideskole

13. Mai arrangerte Gjøvik Rideklubb utvidet klubbstevne. Gjøvik Rideklubb er en forholdsvis fersk klubb og har avholdt 3-4 stevner tidligere. Klubben består for det meste av elever som til vanlig rir i Gjøvik Rideskole, men har i fjor og i år fått flere eldre og erfarne ryttere fra andre klubber. Det er veldig moro.

Helgas stevne tyder på at ryttere i nærområdet begynner å legge merke til oss. Vi hadde 34 startende fordelt på 4 klasser noe som er ny rekord. Anlegget vårt begrenser kapasiteten vår og med bane på 20×40 meter er det kun utvida klubbstevner vi kan avholde. Vi er i midlertid i gang med prosjekt ny utebane og har eget KOHS-lotteri, hvor inntektene vil dekke egenkapitalen til en stor ny utebane som vil gi rideskolen og klubben et stort løft.

Marlene Zimmarmann og Vanilla II

Flere av rytterne på stevnet var elever som til vanlig rir i rideskolen hos oss på lånte rideskolehester. Noen av de startet også for første gang. Det er moro når rideskolehestene også er med i toppen av resultatlisten.

Anna Marie Jakobsen og Alfas Brandy i LB.

I LC: ponni var det 4 startende og det var Anne Marthe Nordeng og Skoglys Zara som gikk av med seieren med 67,826%

I LC: hest gikk seieren til

Nr 1 Helene Jakobsen og Alfas Brandy med 61,739%.

Nr 2 Mari Skumlien Furuseth og HS Sal Y Pimienta med61,304 %.

Nr 3 Rikke Svenstad og Pocket Aces med 60,435

Nr 4 ble Emma Bergum Lundberg og Oppistuns Lukas, også med 60,435.

Sistnevnte er en dølahest som eies av Gjøvik Rideskole med sin egen hestepasser på ryggen.

Premieutdeling i LB Øydis Uthberg og Engas William og Marlene Svehagen og Wietse.

I LB var det hele 17 startende og Øverst kom

Nr 1 Øydis Uthberg med Engas William med 67,778%,

Nr 2 Marlene Svehagen og Wietse med 64,074%

Nr 3 Anne Marthe Nordeng og Skoglys Zara med62,963%

Nr 4 Anna Jakobsen og Alfas Brandy med 61,852%

Nr 5 Hilde Thoresen Odberg og Odbjergs Idol med 61,481%

Betty Camilla Hellum og Regidor XXXV.

Det har vært en hyggelig dag med fint vær og mye god ridning. Klubben er fornøyd med stevnet men legger til i evalueringa at vi til neste gang må gå til innkjøp av gule rosetter. Vi hadde virkelig ikke regna med at vi kom til å dele ut en 5. plass 😊

Mari Krogh

Gjøvik Rideklubb/Gjøvik Rideskole